OzelS Arkadaşlar merhaba tüp bebekle hamile kaldım şükür 🤲🏻👼🏻 Doğumuma az kaldı sipinal sezeryan olucam hep hayalimdi o anı görmek istemek ve fotoğraflamak fakat gittiğim hastanede fotoğrafçı yasak dedi istanbul avrupa yakası sezeryan olan o anı resimleyen arkadaşlar varmı muhtemelen hastanemi değiştireceğim bu sebepten bu arada tüp bebek olduğu için zorunlu sezeryan ve çok istiyorum fotoğraf çekimini yapan avrupa yakası hastane varmı yada fotoğrafçı kabul eden ♥️
Dilekcnkn OzelS Bht clinic var ama bildiğim kadarıyla kendi fotoğrafçını getirirsen ücret ödüyorsun gamzedemir doğum fotoğrafçısı var istersen bir orayla görüş instagramda var
bebissveannesi OzelS ben gop hastanesi Burak Özköseye gidiyorum instagramdan hep paylaşıyor doğum anında çekilen fotoları bir bak istersen yakınsa sana
mercimeginanne depsizoo aynı cnm tüp bebek ilaçlarını 12. haftada bıraktıktan sonra normal gebe sayılıyoruz. Ama aileler yıllar sonra bebek sahibi olunca kendileri istiyormuş sezeryanı. Benim doktorum normal doğum yapıcaksın dedi bana ki bende öyle istiyordum. Kendi sancılarım gelmeden suniyle denedik çünkü kızımın hareketler sıkıntılıydı. Ama o acı fenaydı sezeryan istedim geri hemen sezeryana alındım :)
aaysegulll şu dönemde neredeyse tüm hastanelerde herşey yasak, benim hastanemde kapı süslemek dahi yasak öyle düşünün. Sadece fotoğraf çektirebilmek için aylardır takipli olduğunuz hastaneyi son anda değiştirmek büyük risk bence.