EbruAdem Alya_7 bende buradakilerin tavsiyesiyle duru granül aldım ama suyla seyreltip kullanıcam sabun olduğu için makineyi tıkayabiliyormuş bir de ebebekten baby me sıvı deterjan almayı düşünüyorum
sedaa_aa Alya_7 uni baby sensitive kullanıyorum leke çıkarıcı olarak da e bebeğin baby me markasını kullanıyorum kaka ve kan lekesini çıkarıyor
aydasmge Alya_7 Siveno tavsiye ediyorum. Kokusuz fakat içerik olarak temiz bir ürün bebeklerimiz için güzel bir detay diğer ürünlere göre. Leke çıkarma konusunda da şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım.
Alya_7 aydasmge babys green diye bir markada duydum çok bilinmiyor heralde ama bilginiz var mı acaba.
Ruyaz Canım ben içerik olarak çok araştırdım ve en doğalı siveno sıvı deterjanmış ondan aldım henüz kullanmadım ama internetten bakarsan çok memnun kalan olmuş
aydasmge Nurayademir trendyol üzerinden sipariş verdim. Ben baya stok yaptım gerçekten çok memnun kaldığım bir ürün 😌
aydasmge Alya_7 Bende çok duymamıştım fakat kullanan arkadaşım var oda aynı şekilde içerik olarak temiz bir ürün kendisi gayet memnun