SerapEsen Pelin093 yarın gidicem kendi doktorum izne çıkmış başka doktora gidicem bilgilendiririm canım sen ne yaptın
SerapEsen Nurnur95 yok önermedi ilerlerse seni yönlendiricem başka hastaneye dedi ama sınırı geçmemişti en son o yüzden yönlendirmedi 3 4 hafta oldu doktora gitmeyeli şuan ne durumda bilmiyorum yarın kontrol var
SerapEsen SerapEsen Okuduğum forum sayfalarında bir kaç hamile arkadaşında ilerleyen zamanlarda düzelme olmuş umarım bizimkilerde de düzelme olur
Nurnur95 SerapEsen benim başıma gelmedi sadece saglikciyim. Usg çok iyi olan bir merkeze gidin lutfen ölçümleri için
SerapEsen -MinikMucizem- SerapEsen merhaba sizin için çok üzüldüm ölçümleriniz baya fazlaymış inşallah bir dahaki gebeliğiniz sıkıntısız çok güzel geçer
SerapEsen Mnevvr53 Okuduğum forum sayfalarında bir kaç hamile arkadaşında ilerleyen zamanlarda düzelme olmuş umarım bizimkilerde de düzelme olur
SerapEsen AhahHbzhz çok sevindim sizin asınıza çok şükür Allah evladınızı size bağışlasın inşallah bizlerde güzel haberler almayı nasip etsin
AhahHbzhz SerapEsen Amin canım inşallah ben doğuma kadar almadım güzel haber doğunca öğrendim çok şükür moralinizi yüksek tutun dua edin bol bol
SerapEsen Mnevvr53 maşallah Allah sağlık sıhhat versin doktor da öyle dedi doğuma kadar takip edicez her kontrolde ölçücez dedi
_Mother_ SerapEsen benim ilk gebeliğim de başıma geldi ama artı başka sağlık sorunları da vardı sipina bifida VS 18 haftalık iken sonlandırıldı gebeliğim
SerapEsen _Mother_ anladım çok üzüldüm çok zor bir durum yaşayan bilir bir sonraki hamilelikleriniz sorunsuz sıkıntısız geçer inş
_Mother_ SerapEsen 2.gebliğim çok şükür 20 gün önce doğum yaptım canım bebeğimin durumu iyi çok şükür rabbim size de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Pelin093 SerapEsen naptn canm insallah bi skinti yoktu benm ölcümlerim ayni kalmis ama sivisi biraz az dedi 🤦♀️