Anneeee Zeynepmom yani o kadar yoğun bir baskı var ki yürüyemiyorum bile artık tabi tam olarak Pazartesi muayene de belli olucak hayırlısı
Hamdos Anneeee benımde 8 gunum kaldı ama daha hıcbır belırtı yok kanalada ınmedı bası bakalım ne zman gelecek hayırlısı ınslalah
Zeynepmom Hamdos ya aynıyız ne yapmayı düşünüyorsunuz sancı gelmezse suniyi kabul mi edersiniz bide kanala inemem ihtimali var tabi sezeryanda olabiliriz son 8
Hamdos Anneeee seklı asagıda kafası ama kanala ınmedı daha ve 8 gunum kaldı bende yuruyorum ınsın dıye ama ondan harıc hıc bır belırtı yok
Anneeee Hamdos inşallah iner CANIM ya inşallah sezaryana hiç gerek kalmaz ❣️❣️ Peki yürümekte felan zorluk çekiyor musun basınç felan varmı aşağı doğru
Hamdos Anneeee bizim burda sezeryan malesef yapmıyorlar normal olacak ınsallah ve ılk hamılelıgım korkmuyor degılım ama allah yardımcımız olur ınslalah evet cnm zorlanıyorum hafıften baskı hıısedıyorum hemen yoruluyorum
Anneeee cigdmpkr inşallah CANIM hepimiz kuzucukları sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah ❣️❣️