Merve026 Allahın izniyle kızım olacak. Şuan 32+6. Fakat aklımı karıştıran bişey var. Kimisi diyor kız bebek 38 fata gibi bi zaman da oluyor, kimisi diyor 40 hafta. Tecrübeli olanlar kafamdaki şu soruya yardımcı olabilir ki lütfen 🙈
BusraHamdi Merve026 bizde 38 haftaligiz kizimla 😇 bizimde pek bir belirtimiz yok suanda doguma dair beklemedeyiz 😅
58Vildan Merve026 valla hic sorma canım keske 36 37 de hayırlısıyla gelirde fazla sıcakları cektirmez 🙏🙏 tabi en basta saglik 😶😍😍
Merve026 58Vildan tabi en önemlisi sağlık. Azonce kontrolden geldik 32+6 dedi doktor. Gelişim olarak da 33+4 bakalım belki erken gelir hanımefendi 🙂
Anneeee 38+ 4 haftalık hamileyim bir prensesim olucak fakat tık yok bakalım pazartesi belli olucak inşallah gelir artık kuzum yormaz anneyi daha
58Vildan Merve026 ben daha 30 haftaligim yarin kontrolum 1 aydir girmiyordum bakalim bende merak ediyorum 🙈
Anneeee Bakalım beklemekten başka birşey gelmiyor elimden hanımefendinin canı ne zaman isterse gelecek dünyaya ☺️❣️
Anneeee Merve026 tabi ama inşallah Doğum başladı hadi Doğuma kelimesini duyarım diye umut ediyorum ☺️
Roses Merve026 doktorum cumartesi tekrar muayne edecek hala sancı falan yoksa ilaçla doğum saglicakmis olmazsa sezaryan dior