saziye51 Hlymstf doktorlar zaten 32. Haftadan sonra kilo alıyor Bebişler diyorlar sağlıcakla doğsun bebişiniz🥰🙏
Senayyalcin Hlymstf Doktorunuz iyi veya kötü demedi mi size bilgi vermedi mi çünkü bizce zayıf veya kilolu değil de doktorunuzca sağlıklı ve normal olması önemli
gulsen12345 Hlymstf benimde 29. Hafta da 1300 dü canım doktor 1200-1300 olması gerekliymiş zaten bu haftada 💕
MM0106 Best11 ben de 30 um yeni geldim muayeneden 1454 iyi dedi bana da aynıymış neye gore seninki zayıf benimki iyi dedi acaba ?
Best11 MM0106 canım bilmiyorum ki ben de anlamadım işte. Ama bana karın çevresi 1 hafta geri dedi. Yarın karın cevresi 29 haftalık görünüyordu 30 olmasına rağmen. İkisi farkli şeyler mi bilmiyorum yani kilo ile karın çevresi.
Best11 MM0106 cihaz boyu göstermiyor dedi bana her sorduğumda onu diyor ama ben fl yazan yer 5.55 cmdi vucuttaki en uzun kemik olcümü o
Best11 MM0106 FL YAzan yeri 7 ile çarpınca tahmini boyu 38 cm oluyor böyle hesaplaniyormuş internetten okudum.
Best11 MM0106 aynen canım demek ki bacak boyunda da sorun var benim. 2 hafta sonra başka doktora gittim ben boyu 42 cm kilosu da 1925 gram olmuştu. Dikkat etmiştim ama aşırı bir artış değil bence 😅
Busecnr40 Hlymstf 29+2 olduk 1280 grammis kilosu gayet iyi dedi doktor dun gitmistim kontrole. Herkes oyle bi yaziyo ki insana bunu dusunduruyolar takma bile kafana doktor yolunda diyosa sknti yoktur
Hlymstf Evet doktor kilosu iyi dedi bende ilk çocuğum gelisim sıkıntısı vardı ve halada var onun için ikinci ona benzemesin istyorum