NilDenizpksr Tek yumurta ikizlerine hamileyim ve Batman’da çok fazla çevrem yok önerebileceğiniz kadın doğum doktoru ve hastane var mı ?
NilDenizpksr Balarisi23 Evet kemal hocayı duymuştum ama Medical Park hakkında bi kaç şey duydum o yüzden orayı tercih etmedim
Balarisi23 NilDenizpksr batmanda en iyi hastanelerden biri. Ercan hoca da iyidir kendi kliniği var dünya ve yaşam hastaneleri ile anlaşmalı
NilDenizpksr Balarisi23 Yaşam hastanesinin iyi olduğunu duydum bende Medicali önermediler hastaneden dolayı
NilDenizpksr SerpilEsra Zeynep burcu hocayı duydum bı iki kişiden daha doğum yaptınız mı orada nasıl ilgili bı doktor mu ?
SerpilEsra NilDenizpksr evet onda dogum yaptm erken dogurmamam icin cok ugrasti 28. Haftada dogumdan kurtuldum 33 haftaya kadar dyaanabildim dogum sirasndada o kadar motive ettiki surekli beni anlatti cok dayandi cok guclu vs diye bu 2. Gebeligim halen ona gidiyorum
NilDenizpksr SerpilEsra Çok iyi teşekkür ederim 🥰🙏🏻 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi sizinde