haydibakalim Merhabalar erkek anneleri sorum size erkek bebekleri en erken ne zaman sünnet ettirilir doğrusu nasıldır siz neler düşünüyorsunuz ?
momsboys haydibakalim ilk oğlumu 5 yasında ettirdim çok rahat gecti bi sıkıntı yasamadık ama eşim şimdi dogacak oglumuzu hemen sünnet ettirmek istiyor 1 2 aylıkken hatta dogumun ertesi günü bile yapılabiliyor hızlı iyileşiyormus
ikincimucizemmmm haydibakalim canım ben doğumdan sonra 40 kı çıkar çıkmaz sünnet ettirmiştim çok rahat ettim vallahi iyiki diyorum erdirmişim
Merve10090 haydibakalim 2 yaş Öncesi veya 6 yaş sonrası .. Çocuk doktoru’u Uzman Doktor Ali Fuat Serpen öyle söylemişti. 2-6 yaş arası çocuklar cinsel organlarını çok elliyorlarmış ve bu yaş aralığı bu yüzden sünnet için uygun değil dedi. ve bebekken bezdeyken çok rahat oluyor sünnet. Anlamıyorlar bile sünnet olduklarını.. sanırım ciltleri ince olduğu için sünnette rahat geçiyor bebeklerde. benim doğumuma 10 gün kaldı. Bende oğlumu 3-4 aylıkken sünnet yaptırmak istiyorum.. kısmetse.. 🤲🏻 bu söylediğim çocuk doktorunu instagramdan takip edin.. çok iyi bir doktor.. 👍🏻
Derya haydibakalim ben 40 kı çıkınca yaptırmayı düşünüyorum daha çabuk iyileşiyormuş doktor anneye de ağrı kesici veriyormuş sütünden bebeğe geçiyor ağrısı sızısı olmuyor 🙏
kayramom1 haydibakalim pazartesi günü sünnet oldu oğlum 14 aylık yürümeden ettirin bence biz cok zorlandık
mmek_2014 İki oglum var ikisini de 2,5 aylıkken sünnet ettirdik çok rahat geçti çok şükür. İlk çişini yapana kadar huysuzluk oluyor ama ilk çişi yaptıktan sonra rahatlıyorlar. Bezli oldukları için 3-4 gün içinde iyileşiyor. En güzeli erkenden yaptırmak.
MerveDurr haydibakalim oğlumu 5 aylık ettirdim sünnet aşırı rahattı sadece ilk ilaç sürdüğümzde ağladı sonra hc ağlamadı cok rahattı ama iknci de erkek olsaydı 1-2 aylıkken yaptırıcaktm cnkü bacakları falan hareketlenmeden daha rahat
Melek- haydibakalim 2-6 yaş arası fallik dönemdir o sebepte ya 2 yaşından önce ya da 6 yaşından sonra yaptırmak gerek. Bebek yeni doğduğunda iyileşme süreci hızlı olduğu için ve ilk 6 ay sünnet edilen çocuklara genel anestezi yerine lokal anestezi uygulandığı için ilk 6 ay yaptırmak bebek ve biz için daha sağlıklı ve kolay olur. Araştırmadım ama duydum bebek doğunca ilk 3 gün içinde sünnet edildiğinde hiç anestezi almıyormuş ve 2 güne iyileşiyormuş ben bunu tercih etmem ilk günkü telaşlara bir de sünneti ekleyemem Benim fikrim 3 aylıkken yapılırsa daha iyi olacağı yönünde