Merhaba kızlarr sonunda bende doğurdum. Merak edenler için hikayemi anlatıyım. 38+4 te dün randevu diye gittim doktora ve akıntı gbi suyumun sızdığını söyledi doktor açıklık 2cm ama riske girmeyelim cok bekleriz dedi cünkü 5 gündür artmamıştı hic sancım yoktu. Bende o kadar suni cekip sezeryana dönmek istemiyorum dedim ve yatışımı yaptılar her şey cok hızlı gelisti korona testi imzalar derken bi anda giyeceklerimi verdiler ve kendimi masada buldum bu duyguyu asla anlatamam kızıma kavusma heyecanı bi yana korktum acıkcası herkes cok ilgiliydi doktorum anestezi uzmanım spinal iğnesinde hic bisey hissetmedim zaten sıcaklık geldi ve uyustum 5 dakika olmadan bebeğimin sesini duydum 3.630 gr bi tosuncuktu resmen sonra o gitti beni diktiler gelelim hissiyat konusuna asla acı yok ama sizi cekstiriyolar sadece bu stres yaptım diye ilaç enjekte ettiler sersem gibiydim odama döndüm 5 6 saat sonra yürüttüler oda asla acılı bisey değil zaten uyuşukluk giderken sızım sızım sızladım😔 sütüm daha gelmedi damla damla seklinde geliyor bu sırada mama takviyesi yapıyorum bugün cıktık hastaneden sormak istediğiniz biseyler varsa yanıtlarım mutlaka rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😇 😇 🌺