benanerva Merhaba anneler 💫 bebeğim için hazırlık yapıyorum. Bebek şampuanı, bebek losyonu, deterjan, pişik kremi başka gerekli ne var bilmiyorum şuan ama marka öneriniz var mı hic bilgim yok bunlarla ilgili ne almaliyim 🤩
Esra_42gunindi benanerva bebek şampuanı olarak unibaby aldım dün bimden deterjan dalan roxy kullanmayı düşünüyorum pişik kremi olarak da bepanthol 😊
Omerhatice benanerva herseyini sebamed alicam nasipse canim oğlumda o çok iyi geldi şimdi kizimdada herseyi sebamed alicam nasipse
Cutepregnant benanerva içerikleri en temiz olanlar bebek bakimi icin mustela. Temizlik urunleri green clean ve duru granul matik ama duru granul matik sadece acik renkli bebek kiyafetlerinde kullanilmali renklilerde leke kalıyor
Eliff2532 Şampuan losyon pişik kremi için en iyi mustela ama sebamed ve bübchende öneriliyo deterjanda uni babynin sıvı deterjanlarından aldım
Asl95 benanerva merhabalar instagram hesabınız varsa mühendisinoğlu diye bir sayfa var onu inceleyin. Hepsini kimyasal olarak inceliyor ve yıldızlılar listesini yapıyor. Ordan size uygun olanları alabilirsiniz. Ben öyle yaptım şahsen. Hepsi doğal içerikli. Aldıklarımın yorumlarıda güzeldi.
Bloggeranne_93 Ben sampuan losyon ve pişik kremını sebamed aldım. Kıyafetlerınıde duru granül matık alacağım içeriği temiz bir deterjan
Asl95 benanerva muhendisinoglu hesap adı bu şekildeydi ekran görüntüsü aldım ordan baktım ben instagramı kapattım o yüzden en fazla bu kadar yardımcı olabiliyorum😊
Sedagmlksz benanerva bakım ürünleri mustela. Deterjan ve leke çıkarıcı minoris.Yumuşatıcı kullanmıcam.
benanerva Sedagmlksz yumuşatıcıya bende gerek olduğunu sanmiyorum minorus e de bakayim tesekkur ederim