AhahHbzhz Madinanin-Annesi 182 günümüz var bizim daha çok yolun başındayız inşallah bizede gelir hemencik son 20 son 10 :) sağlıkla gelsin insallah kuzucum :)
Madinanin-Annesi AhahHbzhz insAllah canim benim InsAllah zaman su gibi akib gidiyor.Birde bakacaksin aa artik zamani.Saglikla al kucagina InsAllah
AhahHbzhz Madinanin-Annesi amin canım inşallah sende tüm doğum bekleyenlerde sağlıkla alsın bebisler kucağına:)
Buseseyma Madinanin-Annesi bende hazirim son 22 gün ama bekleyecek sabrım kalmadi doğum yapmak istiyorum 😁
Buseseyma Ey_ser iste bundan cok korkuyorum ki ben covid den bile korkmuyordum olursan atlatirim biter diyordum ama burda yapilan muameleyi okuyunca korku sarıyor .
Ruyasusam Nuray11 YouTube da bu konuyla ilgili Dr. Kağan kocatepe nin videosu var. İsterseniz izleyin ama şeker vs. Yoksa erken doğum sebebi değil diyor. Çünkü bebeğin haftasına göre olgunlaşması farklı bi durummuş ⚘
Kaderakkes 40 haftamin dolmasuna Son 28 gün normal doğum 40 haftaya kadar gelmek istemezse suni sancıyla normal doğum dedi