_molly Merhaba kızlar gebelıkte kahve gunluk olarak sade turk kahvesı veya sade fıltre nescafe ıcıyor musunuz veya cay ne kadar tuketımınız doktorunuzun dusuncesı nedır☕️ ☕️🫖
SB_ _molly günlük en az 1 (en fazla 2) fincan çekirdek kahve içiyorum veya filtre kahve Granül kahve veya 3ü 1arada gibi şeyler tercih etmiyorum doğal olmadığı için
Mavi34 _molly ben 2 bardak bazen 3 bardak çay içiyorum haftada bir iki kez sadece neskafe veya turk kahvesi iciyorum
Annesjnjnbalj _molly Bu konularda nefsime bırakmıyorum ben işi beynim direkt engelliyor..1 fincan kahveye izin var mesela ama tavsiye edilmeyen bir şeyi niye içeyim ki zaten demirim düşüktü çay da vücuttaki demiri emiyor bir bardakla birsey olmaz belki ama ben tercih etmiyorum 2sini de tüketmiyorum
2kizanasi Günlük 1 veya 2 kahve bir kaç ince belli çay bacağıyla da çay hiç şaşmaz bende. Ilk gebeliğimde öyle yaptım bunda da öyle 👀
_molly 2kizanasi ben hıc cay aramam hıcmesem yıllarca olur ama sade fıltre kahve veya klasık sade nescafe olmazsa olmazım mutlaka gunde 1 bardak tuketırım👀
_molly SB_ bende cekırdek kahve cok severım ama evde genelde klasık nescafe ıcıyorum sekersız vanılyasız Zaten ne cayda ne kahvede hıc seker kullanmam
SB_ _molly gerçekten kahve seven ve normalde günlük 2 fincandan fazla tüketiyorsanız filtre kahve makinasi veya çekirdek kahve makinasi öneririm sağlık için çok önemli bence
ug_fa-3diplomalianne _molly ne filtre kahve ne nescafe hiç birini ağzıma sürmedim 9 ay boyunca, çayla zaten pek aram yok bi tek kahvaltıda 1 en fazla 2 bardak içerim, türk kahvesini de haftada 1 2 içiyorum o kadar 😁
Suzii-90 _molly sabah akşam 2 şer bardak çay içerim çaysız duramam kahveyi de yeni içmeye başladım 1 haftadır şimdiye kadar 3 fincan sade kahve içtim 😬😬🥴
essraacar _molly çayda kendime sınırlama koyamıyorum cok seviyorum ama abartmamaya özen gösteriyorum. kahvede filtre gibi fazla kafeinli olanları çıkardım hayatımdan hic tüketmiyorum sadece haftada iki yada 3 türk kahvesi içiyorum en az kafeine sahip o cünkü. doktor sütlü kahve içebilirsin günde bir defa demisti ben süt icemediğim icin bu sekilde yapıyorum
Cigdemss _molly neskafe içmiyorum. Granül kahveler işlenmiş oluyor. Eğer canım isterse türk kahvesi veya sade filtre kahve içiyorum arada.
Kadercisi _molly Hiçbirini içmiyorum 🙄🙄 çayı sevmediğim için içmiyorum kahve hususunda da doktorum kesinlikle içme demişti( bence biraz abarttı😂) onu duydugumdan beri vicdan yapıyorum ama olucem artık kahvesizlikten çünki hamilelik dönemi öncesi kahveyle beslenen kahvaltı yerine kahve ile güne basliyan bir insandım 🙄 gün sayıyorum resmen 😑
iremibrahim _molly çay bana yasak arada kaçamak yapıyorum cok açık olarak 1 bardak günde 1 fincan Türk kahvesi ya da nescafe içiyorum