Tugce-- Dün gebe olduğumu öğrendim 4 haftalıkmış fakat tsh hormonm çok yüksek çıktı bu durumla karşı karşıya olan var mı hiç
Rabianur53 Tugce-- ✋benim sağlık ocağında 6 çıktı. Özel hastanede 3 çıktı kadın doğum doktorum iç hastalıklarına yönlendirdi. İlaç tedavisiyle 1.3 e kadar düşürdük.Hala kontrol altında devam ediyorum. İhmal etme mutlaka git ilaç baslar.
1Acemianne Tugce-- ihmal etme canım ilaç başlaman lazim dahiliye doktoruna görunmen lazim bende ilaç kullanıyorum bitti tekrar kan aldilar sonucum yarin çikicak inşallah düşürmüştür ilaç geçmiş olsun🖐
Umay1m Tugce-- sağlık ocağındaki testlerde öyle çıkabiliyor kendi doktorunda da ölçtür mutlaka benim de yüksek çıkmıştı sabahları aç karnına ilaç kullanıyorsun onunla 6 dan 1.45 lere kadar düştü
1Acemianne Guneyinannesi1 Kadın dogum doktorun dahiliyeye git demedimi dahiliye ilaç yazicak sende kadin dogum doktoruna gostericeksin kullanimmi diye
Guneyinannesi1 1Acemianne dün devlete gittm adam bisi demedi yarin özele aldım tekrar randevu sekreter yüksek dedi ayriyeten pihtidami ne varmis kan sulandirici vericek bilmiyom artk nolck
1Acemianne Araştirma hastanesine gidersen ultrasyonla bile bakıyorlar tirotlerine çok araştiriyorlar ben randevu dusuremedigm icin saglik ocaginda yaptm ordaki hemsire burdakine guvenme dedi araştirmaya yine git tirot önemli
1Acemianne Guneyinannesi1 gecmis olsun kan sulandirici hakkinda bilgim yok yarin muane olunca hersey belli olur.İnşallah bişey cikmaz🤲