Milanaaaa Kızlar 23 haftamda şeker yüklemesi yaptıracağım kaç saat açlık gerekiyor ve saat kaç gibi yapılıyor
Elfakdnz Milanaaaa ben geçen hafta yaptırdım akşam yemekten sonra gece yatarken sadece su içtim. Sabah aç karna gittim hastaneye, su bile içmemen lazım 3 defa kan alınıyor 1 saat arayla..
Tugcekkkkk Milanaaaa canım 50 gr yükleme yapılacaksa önce aç karnına veriyorsun içeçeği içtikten bir saat sonra da tekrar bir kez kan veriyorsun. Eğer bunun sonucu yüksek gelirse o zaman 100 gr seker yüklemesi yapılıyor ve 1er saatlik arayla 3kez kan alıyorlar
Nuray11 Milanaaaa bu sabah yaptırdım sabah aç karna gitmek gerekiyo açlık kanı veriyosunuz şekerli asitli bi su veriyolar onu içiyosunuz 1 saat aralıklarla tekrar kan veriyosunuz
ipekkizim22 Bende geçen hafta yaptırdım sabah 9.30 da kan verdim su yemek yasaktı tabi akşam 9.30 dan sabah 9.30 a kadar,kan aldılar elmalı soda gibi bişey içtim 1 saat sonra tekrar kan aldılar ve çok şükür problemsiz bitti🤗
Menekseyorulmaz Milanaaaa saatle alakası yok ac olmanız gerekiyor sadece ve kan alımları arasında kesinlikle su bile icmiyorsunuz bana direk oruç gibi düşün kendini dedi doktorum 🥰🤣
ipekkizim22 Milanaaaa saat değişebilir tabiki bana doktorum o saati demişti o yüzden,yeterki aç susuz olun🤷🏻♀️
IzmirliBurcu Ben de yaptırdım sabah 8.30′da git dedi doktorum, akşam 12den sonra bir şey yiyip içme dedi, sabah gittim kan verdim, o gazozu içtim 1 saat sonra tekrar kan verdim, ondan 1 saat sonra tekrar verdim, erken gidin boşa aç kalmayın yani😊