HilalKadir Arkadaşlarım ya covid aşısı için öncelik verilmiş ama ben korkuyorum hani hamile olmasam korkmam da bir yan etki olurmu? Olan varsa bilgilendirebilirmi beni rica etsem?💕
Kubra5734 HilalKadir vala ben surekli bakiyorm da bana hala cikmamis ama cikarsa dogumdan sonra olurum ben. Zaten 35 haftalik oldm
Semashbl HilalKadir ben sağlıkçıyım ilk guruptaydım ama gebelere yapılmadı genel olarak emzirenlerin kendine bırakıldı tabi siz bilirsiniz doktorunuz ne diyor onu da bilemem 🤷
HilalKadir Kubra5734 Allah Allah ben henüz 19.haftadayım öncelik verilmesine şaşırdım açıkcası. Doğumdan sonra düşünmem yaptırırım fakat şuan bebeğimi düşünüyorum çok tereddütte kaldım bilgisi olanlardan ve yaptıranlardan öğrenmek için yazmak istedim 🤷♀️ çok zor bir karar gebelikte 😨
HilalKadir Semashbl öncelikle sağlık çalışanları olarak iyiki varsınız Allah yardımcınız olsun 💕 sanırım hamile olup yaptıranlar pek yok sanırım iyisimi ben doktorumada sorayım iyice bir düşüneyim 🥰
Semashbl HilalKadir Teşekkür ederim 🥰 evet danışın mutlaka yan etkileri açısından falan onlar daha iyi bilir