ArzuSizgen 5+5 hamileyim dün geceden beri sancım var normalmi yoksa hastaneyemi gitmeliyim ne yapmalıyım benim gibi olan varmı aranızda kızlar😞
eCeCik ArzuSizgen nasıl bi sancı bu kasıklarınızadaysa normal yerleşme ağrıları oluyor öyle sakin olun
biiiidamla ArzuSizgen kaşıklarda ise normal canm doktorum kanama olması dışında korkma demişti ama anne yüreği hep bir acaba var insanda
Burcuuuuu ArzuSizgen bende de cok olmus tu bıçak gibi saplanıyordu doktor bana normal bebek yerleşiyor demişti ama siz bilirsiniz belki ilac verir gidin derim
Tubasim ArzuSizgen ben iki gün önce sordum doktora çok normal dedi kanama olmadıktan sonra korkma dedi
Hanifekucuk Yerleşme ağırısi olabilir. Ama sancının nasıl olduğu önemli hemen panik yapma. Ben 16. Haftadayım benimde çok şiddetli agrım var rahmin büyümesinden kaynakliymis meger
1234 ArzuSizgen ilk aylar kese yerleşiyo rahim büyüyor illaki agrılar oluyor cnm gelecek aylarda böyle agrılar olmuyor Rahmin alısma süreci sanırım Aynı seyleri yasadım adet sancısı gibi ama kan olursa mutlaka doktora git cnm
eCeCik ArzuSizgen e yerleşiyor bebek bende ilk zamanlar uyuyamıyordum bazı hamilelerde 15-16 haftaya kadar sürebiliyor kanamanız yoksa bişey olmaz doktorum bana parol içebilirsin dayanamazsan demişti sende bi danış istersen
svmeybgl ArzuSizgen doktora gitmenizde fayda var bendede oluyordu progestan verdi doktor her ihtimale karşı ☺️ Ha sorarsan hala hafif hafif olur
mervesarp2005 benimde ilk haftalar sancım çok olmuştu. rahim büyüdüğü için oluyor. kanama yoksa korma canım.
EsraElms Benim de ilk haftalarda çok sancim oldu aynı adet olcakmis gibi hatta adet olcam diye pet takip geziyodum sonra olmayınca test yaptım 7 haftalikmis bebiş yani yerleşme ağrısı oluyor canım
RdvanAyemUtar ArzuSizgen benimkide 5+2 bu gün doktora gittik normal agrılar olması dedi Ağrı kesici verdi kesen kaç mm canım benimki çok küçük endişeleniyorum