[silindi] Herkese merhaba . Benim bı sorum olacaktı adet 2 gün gecse kan testinde beta yükselir mi ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi . Yani 2 gün gecikince gebelik olup olmadığını öğrenebiliriz değil mi
fatmacos [silindi] adatten önce bile öğrenebilirsin ben öyle öğrenmiştim 2 gün geçince değerim 1164 çıkmıştı tabi bu değer herkes de farklılık gösterir ama varsa 2 gün sonra kan da net çıkar
aysenunur [silindi] yumurtlama gününe göre gösterir benin adetime bi 9 gün filan vardı kanda öğrendim ama tabi baya düşükdü
[silindi] angel123 bende bu zamana kadar hep idrar olarak yapıyordum testi ama çok güvenilir gelmiyor o yüzden bu ayda şüphem var kesin sonuç almak için kan tahlili baktirayim dedim
[silindi] fatmacos hayırlı olsun sizinde bebisiniz 🙏 inşallah bende baktiricam haftaya güzel haberler alırım
aysenunur [silindi] korunma olmayınca olabilceni düşündüm hem acelecilik🤣hemde ilaç alcaktım kesin emin olmak istedim hamilelik varmı diye ilk kanda negatif çıkdı iki gün sonra bidaha baktırdım pozitifdi ama belirti olarak akıntı fazlalığı ve göğüs ağrısı hassasiyetliği olmuştu canım