busraa50 Merhabalar ben 12 haftalık hamileyim haftaya doktor kontrolüm var . 12 veya 13 haftalikken bebişinin cinsiyetini öğrenen varmı aceba ?? Eşimde bende her ikisinide çok istiyoruz çünkü ilk çocuğumuz ama ben rüyalarimda hep erkek görüyorum içimede öyle doğuyor aslında bilmiyorum kızım olursa da çok sevinirim tabiki ama merak ediyorum işte varmı bu haftalarda öğrenen ??🙂
Betuledem busraa50 merhabalar. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 11.haftamda öğrenmiştim. Tabi bu haftalar erken olduğu için doktorlar net konuşmuyor ama bize ilk günden itibaren %90 kız demişti, değişmedi, kızımız olacak nasipse 🌺
Mimhb busraa50 bizde haftaya gitcez 12. haftada oluyoruz inşallah öğreniriz çok önemli değil ama merak ediyor insan 😊
Suheyla06 busraa50 11. Haftada kemik yapısı kıza benziyor ama kesin değil dedi 12. Haftada kız dedi 🤩
busraa50 Yarennn01_ inşallah bizde öğreniriz 😊Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏😊
busraa50 Betuledem amin insallah çok tesekkür ederim sizde saglicakla kucağınıza alırsınız inşallah prensesinizi🙏🌸 Çok erken öğrenmişsiniz ne güzel umarım bizde öğrenebiliriz 🙏😊
busraa50 Mimhb inşallah sizde bende öğrenebiliriz 🙏😊 Ya evet aslında önemli değil tabiki yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ama dediğiniz gibi işte merak ediyor insan🤷♀️😊
busraa50 Suheyla06 genelde hep bu şekilde yanıtlar pek yanılmıyor sanırım doktorlar😊 Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah darısı bana umarım bende öğrenebilirim🙂
uykusuz1parol busraa50 İnşallah çok farklı bi heyecan oluyor öğrenene kadar Rabbim hayırla sağlıkla almayı nasip etsin bebeğini kucağina 😍
busraa50 aysenunur yaa evet erken öğrenince de o sıkıntı var bu seferde onu düşünür insan😂 Ama yorumlardan okuduğum değişmediği yönünde hep umarım sizinkide değişmez😊
uykusuz1parol aysenunur Bende çok korkmuştum acaba değişir mi diye birde çevre sürekli yok inanmayın bize de demişlerdi diyenlerle doluydu 😀Ama ben güvenerek gittiğim bi doktordu o yüzden alışverişime bile başlamıştım
1Anne2Bebek1Kopek busraa50 oglumu 12 haftalik ogrendim suan kizima hamileyim kizimi da 14 haftalik ogrendim
busraa50 tcasl yaa ne güzel 😍 darısı bize inşallah bende benim gönlümde de hep erkek var aslında ne yalan soyleyim ama kız olursada çok sevirim tabiki yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz🙏😊
aysenunur npl-uras halbuki o haftalarda kız erkek organı benzermiş birbirine acaba her doktorun cinsiyet üzerinde bilgisi farklı mı oluyo yoksa dediği tutmuşmu oluyo
HasretYildirim busraa50 Ben 13. haftada öğrenmiştim ve aynı sizin gibiydim. Rüyamda erkek bebek görüp, hamileliğimi öğrendiğimden beri de erkek hissetmiştim. Ama kızımız oluyormuş, iyiki de oluyor🦋
busraa50 HasretYildirim Demekki yanılabiliyor insan😊 olsun yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsunlar hiç önemli değil ..Sağlıcakla gelsin inşallah prenses😊🌸
Suheyla06 busraa50 eltime ilk erkek dedi sonra kız yanılabiliyorlar ben sordum sürekli 😂😂 inşallah öğrenirsin sende hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alalım 😍
busraa50 Suheyla06 Yaa oda biraz tuhaf olur insan kendini ona adapte ediyor sonuçta sonra değişiyor 😂 amin inşallah canım😍🙏