damlaaltinay Kızlar 8 işgünü önce bebek arabası siparişi verdim kargoya hazır diyor fakat kargoya bir türlü verilmiyor. Gına geldi yeminle. İllallah ettim. sadakat merkezini arıyorum iki gündür. Kimseye ulaşılmıyor. Napacam akıl verin 🤦♀️
BurcuLice damlaaltinay ben ayın 11 den ber bekliyorum daha yeni bu hafta kargoya verdiler Daha online alışveriş yapmam e bebekten ne müşteri hizmetleri düzgün çalışıyor nede kargo sistemleri düzgün illallah ettim
Gulhan16 damlaaltinay Benim siparişlerim de dün geldi 10 günde 250 ve üzeri hediye ceki tanımladıkları için bilerek %50 indirimin bitmesini beklediler adım gibi eminim online alışveriş tam bir fiyasko sürekli arka arkaya ararsanız ulaşırsınız onların dönmesini beklemeyin
Edaaltintass damlaaltinay bende bugün aradım yoğunluktan dolayı dediler 1 hafta içinde çözülücekmişmiş
Ozge0634 damlaaltinay ben normalde çok alışveriş yapıyorum onlinedan hemen aynı gün kargoya verildi hep bu sefer baya kampanya vardı sanırım o yüzden aksamalar oldu benim kargomda hala hazırlanmadı bile sipariş alındı diyor sadece
damlaaltinay BurcuLice aynen bende illallah getirdiler insana 🤦♀️ Bu kadar olmaz. Bende 11 inde sipariş verdim halen verecekler kargoya
damlaaltinay Eylulunannesi-2 Edaaltintass Ozge0634 Meryemkale kızlar en sonunda dün iletişim kısmından mail attım valla pek üsturuplu değildi 😅 şimdi kargoya vermişler 😄
Meryemkale damlaaltinay sadakat merkezi üst üste aramayın a açmıyo malesef. Benimde az önce siparişim geldi 2 ürünüm eksikti ulaşmak için 20 defa aradım ulaştım sürekli arayın yardımcı oluyolar
Eylulunannesi-2 damlaaltinay beklycen cnm yapacak bsey yok. Arasnda yognlk dyolar. Az önce bu baslıgı bi arkadas daha acms. Ben 20 gün sonra aldklarıma kavustm :)
damlaaltinay Eylulunannesi-2 senin siparişler 20 gün sonra mı geldi ? Yeminle intiharlık. Az önce gördüm o posttan çıktım 😃😃😄
Eylulunannesi-2 damlaaltinay aynen hemde aldklarım cok sıradan seylerdi göğüs pedi pişik kremi falan… Yani temin edip ulastrmaları zor ürünlerde degldi :)) 20 gün sonra geldi kargo. Trendyoldan hepsiburadadan cok alısveriş yapıyorm 2 güne elimde. Ama e bebekte böyle bi durum var. Bende mecbur kalmadkca online almayı düşünmuyorm. Yada aldıgın ürünler acil deglse alcaksn acilse hiç gerek yok :)
damlaaltinay Eylulunannesi-2 bende artık öyle yapacağım bi Çek tanımlanacak beş yüz kere uğraştırıyorlar
Morvy damlaaltinay bende 11 nisanda sipariş vermiştim 2 hafta olacak neredeyse hala siparişiniz alındı diyor. Pazartesi aradım bu hafta içi gelir dedi hala yok bu nasıl birşey anlamadım.
Morvy damlaaltinay benimkide dağıtıma çıktı diye mesaj geldi sabah ama henüz gelmedi daha yinede umutluyum buda bir gelişme 😁