elfcaglar1 İyi günler arkadaşlar 5+3 hamileyim bugün sarı yeşil akıntım geldi daha önce öğrenmeden önce sarı akıntım vardı ama bi hadtadır olmuyodu bugün sarı yeşil oldu. Üç gün önde idrar testi yaptırmıştım bi şey çıkmamıştı neden olabilir
yamacinannesii elfcaglar1 bende de vardı ve idrar temizdi senin gibi doktorum normal olabilir demişti
elisamnlannesym elfcaglar1 24 haftaligim hamileliğin başından beri bendede var kan ve idrar tahlili temiz bir sıkıntı yok herhalde 🙄😁
3461irem elfcaglar1 valla canım onu bilmiyorum ama sen doktoruna söylersin bende de aynı şikayet var idrar yolu enfeksiyonum var
yamacinannesii elfcaglar1 rica ederim canım benim normal yani idrarda yanma kaşıntı vas olmadığı sürece korkma
elfcaglar1 Mihrininannesi tamam teşekkür ederim henüz gitmeden ama inşallah gittiğimde tekrar sorayım
Aysekabak 31 haftaligim hala devam ediyor akintim doktorum fitil verdi 1 hafta duzeldi suanda tekrar ediyor idrar testi veriyorum fakat bisey cikmiyo rahatsiz edici kokusuda var muhtemelen doguma kadat boyle ilerlicek
elfcaglar1 yamacinannesii tamam çok sağolun daha doktora bile gitmediğim için acemilik işte insan her şeyden tedirgin oluyor 🙈
Seymaec Bendede olmuştu sonra kendiliğinden kayboldu. Çok su tüketmeye çalış enfeksiyonsa su yoluyla atarsın