Rumeysagnc Kızlar eşimle cinsiyetimizi öğrendiğimizden beri tartışıyoruz isim konusunu Asya’lar zeynepler havada uçuştu en son iki isim daha düşündük miray veya hira sizce hangi isim daha güzel ve ismi taşıyan yakınlarınız var öı huyları nasıl ?
Sureyya06 Rumeysagnc bilmiyorum ama bana miray erkek ismi gibi geliyor hep hira daha güzel o yüzden 😊
Shsg Rumeysagnc Miray♥️ benim de kızım olacak bende miray istiyorum ama eşim ve kızım başka isimler diyolar bakalım napcaz biz de .. sağlıkla gelsinler 🌹
ilkannelikkk Rumeysagnc Hira ve asaf isimleri bence bi müddet koyulmayabilir 😅 birden patladı ve çok kişi koydu ileride çocuklarımızın sınıfında en az 5 tane olucak sanırım ben bu yüzden tercihimi miray dan yana kullanıyorum
Pnr_kync24 Rumeysagnc maşallahı var çok bilmiş daha 1 buçuk yaşında ama herkesin gönlünü feth etmiş babası çok bağlı ona kendini sevdirmeyi biliyo🤗♥️
Eliz34 Rumeysagnc öğrencilerim arasında şmdiye kadar denk geldiğim hiralar böyle sempatik mi dersin biraz saf mı dersin bişeylik oluyordu nedense 🤷♀️ bu yüzden soğuduğum isim, isimlerin kişiliğe etkileri çok büyük olur kesinlikle inanıyorum buna bnde
Umuhn Bende Miray ve zeynep arasında kalmıştım ama Miray olucak erkek ismi diyolar ama kizada koyuluyo