26Merve Damlahtp Canım 5 yaş bir oğlan yanımda 29 haftalık karnında fikir vereyim ☺️incir inanılmaz süt yapıyor dene derim onun dışında malt içecek var oda sütü çok arttırıyor.. Bebiş üstünü islatinca değiştirmek için açınca pipi pedi takabilirsin eğer yoksa yerine bir bez kullanabilirsin son olarak cişi taşıyorsa ya bezi kalitesi iyi değildir yada numara olarak uygun değildir yada çok gevşek bagliyorsundur ❤️Sevgiyle huzurla büyütün evladınızi☺️
Damlahtp 26Merve tşkler anlamadım bi türlü inanın sleepy taktım aynı premium care taktım aynı demekki gevşek bağlıyorum muhtemeeln
Damlahtp Asx günde 7-8 bez değiştiryorum yeter sütü nasıl anlıcam ben sağdığımda zar zor 30 cc çıkarıyorım bu süt yetmez dimi ama artabilir
Asx Damlahtp 7 8 bez için doktorlar normal diyorlar. Emdiği halde 30 cc süt iyidir yine sağmaya devam edin sağdıkça artıyor da
Alse35 Damlahtp kuzenlerim Maltana içeceğini içiyordu hep 5 dk sonra da emziriyorlardı meyve aromalı olanlardan dene istersen şok Migros gibi bir çok markette bulunuyor inşallah gelir bir an önce 🙏
AnneBebek0 Damlahtp Gün kurusu hosafi ve Maltana ananas yazarsan google ise yariyor. Allah kolaylik versin🤲🏼🌸