Birkiz Beyazmelekkk zeynep bence zümra biraz telaffuz u zor gibi geldi bana ama zeynep hem anlamlı hem eskı ısım hemde hıc eskimeyen bı isim 🤩
umyahsen Beyazmelekkk Zeynep ismini çok beğeniyorum klasik güzel anlamlı kaçarı bi isim değil. Tam koymalık isim gerçekten 😇
Beyazmelekkk Şu olaya karar verebilsem direk magnet ve isimli hastane çıkışı sipariş vericem . 32. Haftadayim ☹️ Zeynep ve Zümra arasında gidip geliyorum . Alta yazabilirsiniz kızlar sizce Zeynep.mi Zümra.mi ?
Beyazmelekkk Canlarimbenimm Zhraaltun Mom726272 Zeynep Zümra koysak ikisi bir arada söylenir demi kızlar ? Akıcı mi ? Yalnızca Zümra olsa acaba kötü bir isim gibi mi duruyor ?
Canlarimbenimm Beyazmelekkk zeynep yerine farklı bi isim düşünebilirsiniz elif zümra, zümra aksa, aişe zümra, sadece zümra da güzel
Mom726272 Beyazmelekkk akıcı oluyo evet canım ama zümra kuranda geçiyo evet lakin zümre yani topluluk demek Zeynep Alya ismi de güzel onuda düşün istersen biliyorum gene Bi sürü isim gene kararsızlık olacak ama nilda zor söyleniyo benimde o hoşuma gitmedi 2 isim şart değilse sadece Zeynep te olabilir
Beyazmelekkk Canlarimbenimm zümranin yanına söylediğin diğer isimler içime sinmiyor hiç. Aişe de çok var bizim etrafta heryer Aişe Ayşe . Ondan koyasim yok . Ama Ayşe ismi güzel gerçekten . Ondan dolayı Zümra tek başına düşünürsek nasıl duruyor canım hani kulağa hoş mu geliyor söylemesi falan kolay mı hitap etmesi
WmonallissA Beyazmelekkk zümra ismini hiç beğenemiyorum tabi ki zevk meselesi 🙈 Nilda çok güzel ama 😇
Yaserinannesii Beyazmelekkk kimse zeynep zümra demiycek koysan bile ama iki isim koymak da sünnet bence koy gitsin 😄