Kaderyerrr Kızlar ikinci kontrolümüz 8+4 deyiz , ilk gebeliğim , korkuyorum doktora gitmeye kötü birşey olmuştur diye beni rahatlatır mısınız hikayelerinizle 🙏🙂
Canimoglummmm Kaderyerrr Sana bir şey deyimmi canım korkma rahat ol hep.Korktukca başına bir şey geliyor.İlk gebeligimde asla korkmadım çokta arastirma yapmadım çok şükür evladımı kucağıma aldım.Bu hamileliğimde her gittiğimde bir şey duyuyorum stres üzüntü yapıyorum sen yapma bebeğini sev hep sana tutunduysa gitmez senden ♥️ Sağlıkla al kucağına yavrunu.Bazen bazı şeyleri hiç düşünmemek gerek.Nornal hayatında nasılsa öyle devam et sadece biraz dikkatli sekilde
Su123 Kaderyerrr ister istemez aklına geliyor kötü şeyler ama hep iyi düşün birileri sana bişey anlattığı zaman kibarca uzaklaş kimseyi dinleme sen pozitif ol ki bebeğin karnında huzurlu olsun öyle yada böyle veren Allah ne yazmışsa o olur yaşayıp görücez şükret sabret Allah’a sığın gerisi su gibi akıp geçecek sağlıkla la kucağına bebişi😍🌸
Kaderyerrr Su123 ister istemez etkileniyor insan konuşulanlardan çok stres oluyorum :) teşekkür ederim önerin için 🙃 amin inşallah 🙏❤️💋