Kizlar herkes heycanla alışveriş yapıyor bende öle ama e bebek trenyol işte daha bir çok site şuan pandemi nedeni ile ve kampanya yoğunlukları olunca kargolarda yoğun oluyor ve oradan bu siparişleri kargolayacak insanlarda onlarda risk taşıyor benim şahsi düşüncem kendinizi strese sokmadan önceden alışveriş yapın e bebekten kargolar uzun sürüyor gelmesi falan bir çok post gördüm ama şu süreç kimse için normal degil o firmada çalışanlar içinde bu benim şahsi düşüncem biraz empati yaparsak sanki zorlu süreci daha iyi atlatırız. Karşımızdaki insanlarda can taşıyor ve onlarında rahat çalışmasını sağlarız isterseniz beni elestirebilirsiniz ama bilmiyorum ben böle yaklasiyorum aradığımda durumu anlatıyorlar 3 4 gün sonra ulaşsın elimize ama orada çalışanlarin müşteri baskısı nedeni ile yaşadığı zorluklar ve Allah korusun bi ansiz dikkatsizlikleri canlarına mal olabilir. Bence herkes biraz olumlu düşünceye ihtiyacı var nacizane düşüncem e bebeği ve diğer bir çok firmadan alışveriş yaparim banda trendyoldan geçen kış yalnis dolap geldi çocuk için oyuncak dolabı baktım bilerek yapılmamış trenyola o dönemde ulasamadim satıcıya ulaştım. Heryer kapalı kargocular o dolabı ter içinde çıkardılar ben nasıl iade edeyim olmuş bı hata işimi gordumu gördü . Bı çekmesi büyük istemiştim normal geldi bende öle kullandım. Ben örnek verdim tabiki benim gibi yapin demiyorum da yalnis anlasilmasin ama biraz empati yaparsak sanki daha mutlu oluruz Şuanki ortam kötü insalarin olumlu şeyler duymaya ihtiyacı var