Lezginka Hastane çantasına biberon koyacak mıyız kızlar? Hangi marka aldınız, mimijumi başlığı anne göğsüne çok benziyor, var mı kullanan, tavsiye eden?
MerveKaya38 Lezginka ben wee aldım hep emzik biberon olsun ama bir emzigi ayrıca anne memesine uygun Alaçam onu tutarsa ondan almayı düşünüyorum dewamli
Glbnpk Lezginka ben mamajonun setini aldım. Fiyatı da uygundu. Umarım kullanmasına gerek kalmaz ama temkinli olmak istedim.
Vera18 Lezginka lansinoh öneririm 1.5 senedir kullanıyorum anne gögsüne en yakın biberon dur. Bir kaç tane denedim en memnun kaldıgım bu. Basla koku akıtma vs yapmıyor. Hem cam hem plastigini kullanıyorum ikiside çok kaliteli.
Fatosef Lezginka geçen gün bime gelen wee marka biberonu aldim ama lansinoh almayı düşünüyorum bir de anne memesine en yakın olan o çünkü.
Lezginka []https://www.anneysen.com/bebek/makale/bebek-bakimi-en-iyi-biberon-markasi_11003#4-1-philips-avent-biberon Burada güzel öneriler buldum 😊❤️
Mmerrvee Lezginka ben almadım. Ola ki bebek emmezse ve biberona ihtiyaç olursa hemen civardaki bi eczaneden vs. Kaşık biberon almayı düşünüyorum. Sakın normal biberon almayın alacaksanız yoksa sonra sizin memenizi emmeyebilir
Nurayademir Bn de bime gelen wee baby dan biberon aldım iki tane ama lansisoh un biberonunu almyı dsnyrm bi de emzık olrk aventinkini almyı dusunyrm
Portakalgeliyor Lezginka Merhaba ben ağıstos annesi olacağım allahın izniyle ben tüm emzik ve biberon kaşık ürünlerimi mamajoodan tercih ettim biraz araştırma sonucu gerçekten çok bilinmese de tercih edilen ve edilmesi gereken bir marka olduğunu düşünüyorum fiyat olarak da bütçeye uygun bence böyle dursun yorum 🙏🏻🥰 ( antikolik özelliği de var )
Lezginka Portakalgeliyor çok teşekkür ederim hemen bakıyorum mimijumi de benim dikkatimi çekti şimdi hemen bu markaya bakıcam. Emziklerde de Bibs ve Natutsuttent aldım. İçeriği memnun edici😊❤️
Portakalgeliyor Lezginka bibs görünüş olarak güzel fakat 2 ayda 1 değişmesi gerekiyor :) kuzu bebek bezi ihtiyaçlardı derken emziğe gerek yok bence 😂