gulsahhdelicayy merhabalarr yenidogandan itibaren kullanilacak bebek arabasi bakiyorum ama bir turlu karar veremedim. ozellikle hafif, kullanisli, puseti arabaya takip cikarilabilen, çok da pahalı olmayan marka model önerir misiniz teşekkürler 🌞
metehaninannesiii gulsahhdelicayy biz civilden aldık baby force nova yanında pusetiyle birlikte memnun kaldik gayet de güzel ve hafif travel sistemli bebek arabasi
Hafise gulsahhdelicayy sunny baby 1100 tl. Cok hafif rahat saglam ve kaliteli kumaşı falan e bebekten aldık
Morvy gulsahhdelicayy bende araştırıyorum şuan hem kullanıl olarak hem fiyat olarak bana Mamma nın markası iyi geldi ama bilemiyorum tabi kullanmadım heniz ama bir bakarsım sende
Olivia gulsahhdelicayy Trendyol da 900 TL’ye paket şeklinde var. İçinde bebek arabası,puset,anne yani beşiği , anne bebek cantasi seklinde satılıyor dörtlü güzel diyolar ben ondan alıcam ama araştırmakta fayda var
ElifLeyla gulsahhdelicayy joie muze lx travel sistem bebek arabası basit kullanışlı rahat puset takıp çıkarılıyor kızıma almıştım memnun kaldık şimdi de oğlum kullanacak🥰