Cansucbrdmr Herkese selam. 13 haftalık hamileyim ve malesef üşüttüm. Boğaz ağrım var ve burnum tıkalı😔 doktorum bi ilaç verdi alerjik bi ilaç fakat burnum açılmadı bir türlü. Sprey de yazmadı sanırım zararlıymış. Aklıma sıcak suda vicks eritip havluyla kapatmak geldi ama acaba bi zararı olur mu bilemedim. Doktor kontrolümde soracağım ama sizlere de bi sormak istedim🙇♀️
Lonelinesss Cansucbrdmr papatya çayını kaynat onun buharında yap bence benimde öyle olmuştu ben öyle yaptım
Ebruylmz Cansucbrdmr hayır ben uyguladım bir zararı olmuyor içine çok fazla çekmemeye çalış bir havluyu ütüle sıcak sıcak boğazına koy bal zencefil karabiber karıştır saat başı 1 cay kaşığı ye sabaha hiçbirşey kalmıyor ben 2 hafta çektim bunları uygulayınca hiçbirşeyim kalmadı gecmiş olsun... 😊
Rojinn Cansucbrdmr aktarda mentolü nane limon var çok etkili vickle falan uğraşma bardağa koy sıcak suyu bardağa boşaltırken buharını çek cigerine kadar açıyo kesinlikle tavsiye ederim
Cansucbrdmr Ebruylmz ah zencefil kokusu midemi bulandırıyor bir de bulantılı bir hamilelik geçiriyorum çok faydalı zencefil ama bir de yapabilsem.. 😔
Haticeee Vicks üstünde ilk üç ay kullanılması önerilemz diye yazıyor bana da olduğunda aklıma ilk o gelmişti ama üstünde onu görünce vazgeçmiştim zencefil nane limon çayı bir fincan doktor tavsiyesi burun tıkanıklığın içinde şırınga alıp bi çay bardağında tuzlu su yap ve burun deliklerine başını az arkaya eğip sık inan çok faydalı sabah akşam yap iki güne açıldı benim tıkanıklığım
Ebruylmz Cansucbrdmr bal onu bastırır canım burnunu tıkayıp deneyeceksin hastalık zor böyle çekilmez 😊 canına yazık
1234 Cansucbrdmr burun tıkanıklıgı çok kötü gecmiş olsun cnm Ben kızımın iliadin burun sprayını kullanmıstım gece yatarken rahatlayayım diye Size kullanın demiyorum ama bir tek o açmıştı burnumu Eczacıya da sorarak kullandım 5 gün kullan dedi