Shra Arkadaşlar merhaba .24/32 hamilelere verilen idari izni iptal edilip göreve çağrılanlar var mı?### idari izin 1. ](https://)`)
Turunculimon Shra nerede çalışıyorsunuz? İdari izin iptali söz konusu değil. Amirin keyfiyeti söz konusu aslında
mjora Shra benm bildiğim sadece sgk kendi çalışanlarını çekti genelgeden…hamileler (24-32 haftalar hariç) kronik hastalar ve 65 yaş üstü herkes işe başladı bu pazartesi… diğer kurumları bilmiyorum
Brcozkn Shra ben 14 haftalığım ama bizim okuldaki öğretmenlerimizin %95i kadın ve hepsinin çocuğu var veya hamile müdürümüz bu iznin uygulanamayacağını görevimize devam etmemizi söyledi haklı olarak..
Shra GlsmPlt ptt çalışanıyım. ama birçok kurum geri çağırmaya başlamış .kıştan herkes kullandı ancak bu ay nedense herkes geriye çağrıldı.risk aynı risk değil sanırım .
Shra Turunculimon ptt çalışanıyım.başmüdürlüklere yazı gönderilmiş ve onların insiyatifine bırakılmılmış.bu zamana kadar herkes kullandı pazartesi itibariyle çağrıldık.risk aynı risk değil mi anlam veremıyorum
Glbnpk Brcozkn iş ve işlemler aksayacaksa amirin izin vermeme hakkı var. İzne ayrılanı geri çağırma hakkı da var.