kubrakokcan Havva5853 kayısı , kuşburnu marmelatlı , kuşburnu çayı , incir , inciri suda bekleyin akşamdan. Sabah suyunu için iyi geliyor. ☺️
Aylinsemih Havva5853 canm doktora şöyle sana bi ilaç versin ilerlemeden ben 4 gün bekledim gecer diye geçmedi her akşam kuru kayısı ve bol su tükettim ama bi akşam durmadan sabaha kadr tuvalete ciktm ama yapamadım sancim da vardı yapamadım diye sabah daha da kötü oldum artık yerimden kimildayamadim lavaboda kala kaldım co şancı girmeye başladı eşimde ise gitmişti zar zor lavabodan çıkıp eşimi aradım gel beni al çok kötü oldum diye araba kullanamicak durumdaydim geldi arabada bile oturamadım ağlaya ağlaya hastaneye gittim 1 gün orda ytis yaptım kabızlık rahmi kasmış bebek kötü olmuş ilaç fitil magnezyum derken 5 aydır o kabızlık yüzünden düşük tehlikem var bunu anlatmamin sebebi benim gibi olmayın hemen çözüm bulun diye şimdiden geçmiş olsun
Uzumummm Benim de aynı şekilde oldu ve ilerlemeden doktora gidin kabızlık şurubu vs ilaç fitil ne gerekliyse verirler. Zeytinyağı kayısı kuru incir iyi geliyor. Bi de mutlaka sebze yemekleri yiyin ıspanak pırasa işe yarar.