Busra0905 Civilden alışveriş yapan var mı? E bebek mi daha ucuz civil mi öneriniz varsa paylaşır misiniz 20+1 haftadayız oğlumla 👶🏻
miniginannesi9 Busra0905 cıvıl biraz daha ucuz oluyo genel anlamada, ama bazen Ebebekte de büyük indirimler oluyor. Kalite olarak e bebek ürünleri derim. cıvıl, joker, e bebekten alışveriş yaptım.en iyisi ebebek, sonra cıvıl, sonra joker
Gmsyusra Busra0905 civilin zıbınları güzel yumuşak ama e bebeğinkiler daha güzel. Her iki mağazadan da tulum,elbise vs aldım . E bebeğin kumaşları daha yumuşak. Fiyat olarak e bebeğin indirimini beklersen hemen hemen aynı
Mymother Busra0905 ben civilin kalitesini hiç beğenmiyorum tercih meselesi tabi ama dediğim gibi bir iki yıkamadan sonra ağzı yüzü kayıyo🌸
Lulemom Bence ikisi de aynı. Bilmiyorum ama bana e bebekte daha çok 1 yaş alta bebek kıyafeti var gibi geliyo. Sanki civilde o yaş için seçenek çok yok gibi. 2 yaş üstünde de civilde seçenek çok. Yani benim girdiğim mağaza öyle. Belki daha büyük mağazalarda farklıdır.
Oozgn Busra0905 ilk bebeğimin bütün eşyalarını civilden aldık 2 li alt eşofmanlari şalvar paça çok güzel gelmişti gözüme ama yıkandı ve lastikleri ya ters döndü yada koptu şimdi oraya gitmiyorum
kadriye25 Busra0905 ınstagramda çok güzel ve uygun sayfalar var ben aldım gelmesini bekliyorum geldiğinde yazarım kalitesini vs.
Minik1portakal Busra0905 ben Civilden yanayım🤗😍 iki mağazadan da alışveriş yaptım, fiyat olarakta ürünlerin kalitesi de civilde daha iyi diye düşünüyorum, internet sitelerini bilemem ama erkek bebekler için civilde daha çok çeşit var hem 🤗😊
Canimoglummmm Busra0905 E bebeğin indirim ayları oluyor o zamanları takip etmek gerekli.Ama malları çok kaliteli çıkıyor civilden aldım ama e bebek daha yumuşak kaliteli geldi bana
aeh civil hem daha uygun hem daha çok çeşit var. ben genelde lc Waikiki veya civilden yapıyorum alışverişi
Minikellerinhayaliyle Busra0905 Benim bebeğim mayısta doğacak Allah’ın izniyle bu yüzden ben kışın e bebek sayfasından indirimli yazlık birçok kıyafet aldım sizde böyle yapabilirsiniz gerçekten kalite çok uyguna gelmiş oluyo
paradiseeeeee Busra0905 civil birazdaha uygun ebebek de uygun oluyor ara ara hele outletlerden den alırsan daha daha ucuz ebebek ikisinde ürünleri güzel ben ikisinden de alışveriş yaptım saglıkla gelsin yawrular 🤲💙