ogretmenileoglu Merhabalar hanımlar biz bugün tam 17 hafta olduk ama karnım hiç çıkmıyor,sabırsızlıkla bekliyorum,hamile olan öğretmen arkadaşlar var onların hemen çıktı benim yok 😁 Sizlerde de var mı sabırsızlıkla bekleyip çıkmayan🙈
Eso2311 ogretmenileoglu 33.cü haftadayim düşün 1 ay sonra dogum yapcam karnim hic yok insanlar inanmiyo doğuma az kaldığıni
Mmerrvee ogretmenileoglu soruyu neden hamile olan öğretmen arkadaş şeklinde sordunuz onu anlamadım. Öğretmen olunca göbek farklı zamanda çıkıyor da hemşire ya da ev hanımı vs olunca farklı zamanda mı çıkıyor 🤔😁 O halde bir öğretmen olarak cevap veriyorum benimki 22. Haftadan itibaren yavaş yavaş çıkmaya başladı.şimdi 27. Haftadayım ve artık büyüme hızı arttı🙂
ogretmenileoglu Eso2311 inşallah benim öyle olmaz ilk gebeliğim çok istiyorum çıkık karın 🙈😁 Sizin ilk gebeliğiniz mi?
depsizoo ogretmenileoglu evet ilk 13 kilo aldım ama şuan 23+5iz gün geçtikçe yaklaşıyo heycan sarıyo 😁
ogretmenileoglu depsizoo ilk gebeliklerde geç çıkıyormuş,bir de tombul bir bayanım ondan da herhalde 🙈 20yi bekliyorum o zaman🙏🏻
icimdekikelebek ogretmenileoglu ilk gebeliğim ama. 24 de falan biraz belli oldu o da bazılarının 16 haftası kadar 😂 hep çıksın istiyordum ben de ama yavaş yavaş büyüdü hala daha öyle kocaman bi göbişim yok 34 haftadayım. Ve hiç yukarda olmadı karnım aşağıdaydı hep cinsiyetimiz kız 🌸
archmom ogretmenileoglu 24. Haftaya kadar hiç karnım çıkmadı sonra yavas yavas belirginleşti canım . Zayıfım normalde de. İç karnı geniş insanların karnı geç çıkıyor genelde . Bu bir avantaj bence . Suan ben 34 haftalık hamileyim bir arkadasım 22. Haftasında göbegi benden büyük 🙏🏻🥰
Baobap ogretmenileoglu 17 de çıkan göbek kilodur😄 dert etmeyin. Ortalama 25 te artık karnım var dersiniz ama zaten karnınızın çıkmasının güzel bir tarafı yok😄 vallahi saf çile😄 ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi yani hiç korkmayın. Fit vücudunuzun, sağlıklı günlerinizin tadını çıkarın. Sonra yuvarlanarak yaşıyorsunuz çünkü😄
Nihal42- ogretmenileoglu bende 17 haftalığım kimse anlamıyor hamile olduğumu. Ama ilerde çıkar herhalde 😊hafif çıkık göbeğim kıyafetle belli olmuyor
Asyamira ogretmenileoglu bizde 24 haftalık olduk ama normalde de göbeğim var şuan biraz biraz anlaşılıyor ama yine de büyüdüğünü söyleyemem 😂😂