karanim24 Kızlar siz bu korkuyla nasıl başa çıktınız ben dün geceden beri uyur uyanık bi vaziyette hep doğumu düşündüm allahım doğum yapacak herkesin benimde yardımcım olsun😌 lütfen dua edin bana sağ salim girip çıkayım❤️
Busra0696 karanim24 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç korkma sadece bebeğini kucağına alacağın anı düşün sonra doğum aklına bile gelmez herşey bu kadarmıymış diceksin🥰
BurcuLice karanim24 Rabbim bi avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah korkma rabbim verir kolaylığını bol bol dua et 🌹 darısı bize inşallah
Ilkayy karanim24 allahım yardımcın olsun bebeğini kucağına alınca bütün korkuların inşallah gecicek 🤲☺️
karanim24 Nesibe92 Busra0696 BurcuLice aminn inşallah kızlar çok sağolun Allah sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin❤️
minnakimmm Egemeninannesi1 Rabbim bütün doğum yapacakların yardımcısı olsun 🙏 içlerinde seninde inşallah
Gulcannnn karanim24 Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🥰 hiç hiç korkma bi anda oluvericek bende çok korktum ağlaya ağlaya girdim zaten ama İnan korkulacak hiçbirşey yok dakikalar içinde anne oluyorsun ❤️
mrysmyn58 Korkma canım herşey bir anda oluyor bitiyor. Benimde pazartesi olacak. İnşallah yavrularımızı sagsalim kucağımıza alırız🤲