SeherS Özellikle can hastanesini merak ediyorum, telefonda cevap vermıyorlar , ssk geçerlimi ya da dogum ücreti ne kadar
Bebekhemsiresi-1 SeherS Ocak ayında arkadaşım Can hastanesinde doğum yapmıştı. Normal doğum da sezaryen doğum da aynı fiyatmış. 1 gece yatış dahil 4750 TL ödedik demişti. Medicana 8500. Can hastanesinin SGK ile anlaşması var diye biliyorum
Hayal11 SeherS can hastanesinin muayene ücretini öğrenebildiniz mi SGK ya 275 diye duydum doğru mu acaba a
elisamnlannesym SeherS ben doktorumu değiştirdim Çankaya tıp merkezi alev timura başladım gayet ilgili ben sormadan herşeyi anlattı doğum karataş haatanesinde 4200 doğum ücreti muayene 98
Chitlenbik3535 Hayal11 bugün bir arkadaşım söyledi Can hastanesinde Mehmet Şükrü Budak mış doktoru ücreti 215 liraymış
Aslisvvl ebrugk bugün sordum kent hastanesi anlaşmalı olduğumuz için 7250 TL sezeryan fiyatı verdiler
DuruMom Aslisvvl bende çok merak ediyorum bu hastaneyi memnun olanlar çok var muayene ücreti 275+15 tlmiş ama doğum fiyatı hakkında bilgim yok
Aslisvvl Aslisvvl ebrugk ama yinede kent eski günlerdeki gibi değil sanki. Biz oradayken hiç hasta yoktu. Üstelik gittiğimiz doktor muayenehane açıp ayrılacakmış
DuruMom Aslisvvl merhaba bende sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum da biraz bilgi verebilir misiniz
ebrugk Aslisvvl ben devlet memuruyum, özel sağlık sigortam yok. Ondan sanırım o fiyat verildi. Ki ben 4-5 hastaneye sordum bu hastanenin fiyatı baya garip gelmişti. 🙈
Aslisvvl DuruMom sağlık sigortası önceden teşhis konulmuş hastalıkları kapsamıyor maalesef. Önceden yaptırıp teşhisi konulmayanları kapsıyor