Tgbkrm Merhaba hanımlar,ben perinatoloji bölümünden randevu aldım alt kısımda da riskli gebelik polikliniği fetal hastalıklar yazıyor doğru yerden mi almışım sizce emin olamadım 🤔
Tubaceylan161987 Tgbkrm evet doğru yerden almışsınız perinatoloji yada radyoloji doktorları yapıyor ayrıntılı ultrasonu.
Tgbkrm Tubaceylan161987 teşekkür ederim 🙋🏻♀️ya burda okumuştum bir kaç postta da her perinatoloji bölümü bakmıyor alt kısımda yazan yere dikkat etmek gerekiyor falan diye bir şeyler o yüzden emin olamamıştım teşekkür ederim
Tgbkrm Mavi34 ben de İstanbul’dayım Anadoluda saat 16.00da hemen bakmanız gerekiyor sisteme bugün alabildim bende
Mavi34 Tgbkrm avrupa tarafındayım alarm kurdum tüm hastanelere de sürekli bakıyorum da hic boşluk olmuyor malesef
Tgbkrm Mavi34 Hmm evet Istanbul için bulması çok zor maalesef inşaAllah denk gelir haftası geçmeden 🤲🏻
Tgbkrm Rabia2934 Zeynep Kamilden aldım ama bilmiyorum işte doğru yerden alıp almadığımı baksanıza bazıları bakmıyor diyor 🤷🏻♀️😊
Nur_1320 Hayır bakmıyo mesala zeynep kamile randevu aldım ben bakmadı sadece riskli gebeliklere bakılıyo dendi sonra haftam geçti
Tgbkrm Nur_1320 ee kim bakıyormus o zaman bana doktorum 182den perinatoloji den randevu alacaksın dedi ama
Rabia2934 Nur_1320 detaylı sadece risklilere mi bakıyomuş bana doktor risklisin demedi ki ama aynı 182 den randevü al git dedi
Tgbkrm Rabia2934 ben bugün değiştirdim arkadaş sağ olsun haber verdi Lütfi Kırdar eğitim araştırma için aldım.Sat 15.55de falan başlaman lazım sisteme girip kontrol etmeye saniyesine doluyor çünkü randevular
Tgbkrm Rabia2934 birde gün içinde saat başı falan bak mutlaka bazen iptal edilen randevu oluyor hemen doluyor tekrar sürekli sisteme bakmak lazım yani ben de arkadaş sayesinde buldum bugün haber verdi daha yakın bı hastaneden almış oldum