Saripapatyam1 17 haftalık hamileyim son 2 haftadır sabah uyanınca ve gece ellerim ve ayAklarım şişiyor farkettimden beri tuzu azalttım ama hala aynı sizde durumlar ne? Kontrolüm pzrtsi doktoruma da sorcam Çok su içmekte ödem yapar mı acaba ben çok su içiyorum.
Mervuras26 Saripapatyam1 çok su içmeyi öneriyorlar aslından ödem yapacağımı düşünmüyorum. Ama siz yine bir sorun doktorunuza
Mucizepamugum Saripapatyam1 canim doktorunuza idrar tahlili istetin protein kacagi varmi yokmu bi baksin benim yengeminde elleri kapanmazdi tuzu kessede fayda etmedi idrar testinde tek artili pozitif goruldu protein kacagi varmis doktor ilac verdi sonra duzeldi Rabbim Hayirli haberler duyursun insallah
Senasonmez Saripapatyam1 tuz şeker çıkar canım yeme nefsini koreltme için hafif çikolata ye bol su iç muhakak yürüyüş yap
Mesutnur15 Benimde oluyor ilk gebeligimde de oyleydi bazi vücut böyle galiba 🤷🏻♀️ Albüm diyorlar bu cok şişme ye
Fridasrose Saripapatyam1 tuzdan kaynaklı canim yedigin zeytini Peyniri yıka öyle ye sucuk yiyorsan belki ondandır. 17. Haftada bunlardan dolayı oluyor bence 37. Haftadayim tuzu 0a indirdim çok olmamakla birlikte yine oluyor malesef yapcak bisey yok