Haticeylmzzz Selam arkadaşlar 11 haftalık hamileyim aşırı derecede mide bulantılarım var en ağır ilaçları hatta serum kullanmama ramen yine geçmiyor ne zaman geçicek bu bulantılar kabusum oldu resmen gecemle gündüzüm birbirine karıştı ilk gebeliğim bu arada
Ladyy Haticeylmzzz bende o şekildeydim 4 kilo verdim. Su bile içsem geri çıkartıyorum. kullandığım d vitamini bıraktım ne kusma kaldı ne bulantı. Akşamları mide yanmam bile gitti. Sürekli kusma hissi bile. Sadece folik asit içiyorum. Prilam bile denedim. Oda etki etmedi. En son zofer dedi dr bende ağır diye içmek istemedim. Acı sarı safra kusmaktan psikolojim bozulmuştu. Yine halsizlik var mide bulantım fakat o kadar değil (8+6) geçmiş olsun umarım düzelir herşey kusmalar halsizlikler biter🌺🙈
Alev16 Haticeylmzzz benimde öyleydi hiç hatırlamak istemiyorum 7. Haftamda başlayıp 15. Haftamda bitti diyebilirim 5-6 gündür lavabo yolunu unuttum çok şükür ama bu seferde sinüzitim azdı 3 gündür cok fenayım 🤕🥴
greybrde Haticeylmzzz allah yardımcın olsun çok zor ben neler çektim 😓 doğal maden suyu benim bulantımı az da olsa dindirirdi kalsuyum açısından en zengin minarelli su olduğundan bebek içinde sağlıklı dene istersen bi🙏🏻
Bebegimmveben Ladyy mide bulantınızı azaltan bıraktiğiniz d vitamini mi oldu?bende cok yoğun bulantılar cekıyorum devit 3 kullanıyorum 6. Haftamdan beri ve bulantılar hiç geçmiyor (9+3*)
Ladyy Bebegimmveben evet Ben tesadüf eseri bıraktım kusmakdan dolayı içtiklerim boşa gittiği için. Deneyin sizde bazen vücutta fazla vitamin kusmaya bulantıya sebep olabiliyormuş
Haticeylmzzz suscarparimm suscarparimm evet kullanıyordum gece yatmadan 2 tane ama o da işe yaramıyor artık kullanmayı bıraktım hatta zofer bile kullanmıştım onun hiç mi hiç etkisi olmadı
Edanue Haticeylmzzz Umarım çabuk geçer benim 16 haftam ama ara ara yine oluyo kusmam hala var ilk başta 4 kilo verdim Allahım yardımcımız olsun . Tuzlu şeyler yemeye gayret et ben zofer kullandım o biraz fayda etti sonra doktorum bırak artık dedi bebeğe tansiyon yaparmış zararı varmış . 6 haftadan 12 ye kadar kullandım . Çok kötüysen doktoruna danış ve onu bi müddet kullan
Haticeylmzzz Edanue bende zofer kullandım inanırmısınız gram etkisi olmadı sabah yediğimi direk kustum artık çaresini bulamıyorum doktor bile şaşırdı ne yapıcağını Allaha dua etmekten başka çarem kalmadı