Selinbati 13 haftalık hamileyim karın bölgemde 2 gündür böyle değişik Bi acı var vee uyuyamıyorum geceleri çok ağrım oluyor yatamıyorum sizde de oluyor mu
ogrencianne35 Selinbati bende 15.haftada aynı acıları hissettim karnımın içinde sanki bir acı bir sızlama oluyordu karın genişlediği için oluyormuş
EceZ Selinbati endişelenmee aynı haftalarda benim de öyleydi. Sağa sola dönemiyodum batıyodu . Ayağa kalkınca bazen kasıkıp kalıyodum . Tahmin büyümesiyle alakalıymış. 🤗 1 hafta snra geçti
Selinbati ogrencianne35 aynen öyle Bi his zaten canım bende korkuyorum bisey mı oldu diye bide karnım çok çıktı benim
Zeliha006 İnanın elhamdülillah 16 haftalık oldum dediğiniz şeyler hâlâ devam ediyo doktorumla görüştüm normal dedi karın kasları geriliyomuş onun için olurmuş korkmayın❤️
Selinbati Zeliha006 çok teşekkür ederim insan ister istemez tedirgin oluyor eşimin görevinden dolayı 1 ay oldu hakkariye taşınmak zorunda kaldım burdaki doktorlarda hiçbir ilgi yok bide önceden özele gidiyordum bunlar hiç yardımcı olmuyor
Zeliha006 Ne demek canım oluyo öyle şeyler duydukları şeyler rahatlatıyo insanı rabbim yardımcımız olsun sağlıklı sıhhatli kavuşalım evlatlarımıza😘