Avgulsah59 Merhaba 21 haftalık hamileyim doktor kontrolüm 3 hafta önceydi bu hafta izinli olacağı için gidemedim. Karnım hala tam çıkmadı sabah yüz üstü uyanarak buluyorum ve karın- kasık ağrısı gibi bir ağrı ile uyanıyorum. Yada sehpaya eğilmiş vaziyette durduğumda karnımın içinde ağrı oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı aramızda normal mi acaba ? Biraz araştırdım rahim büyüdüğü için vs yazıyordu ama doktoruma da daha gidemiyorum size danışmak istedim 🌸
Cansel129 Avgulsah59 cnm Bn şuan 28+1im benim 20 den beri kasiklarimda ağrı oluyor Du gitim acile tahlil yaptırdı idrar kan ve idrarda yoğun iltap var dedi o yüzdn ağrıyor olabilir ilaç verdi kulsndim azaldı 3 defa gitim her gidişimde azalmış ti son gün gittim çok az bsy kalmış suda eritilen tek seferlik ilac verdi onu kulancam yatmadan önce
Cansel129 Avgulsah59 ayrıca dediğin gibi rahim ve bebek büyüdugu için baskı yapıyor benim şimdi bile ağrıyor kasiklarim
kahve-cekirdegim Avgulsah59 bende 21 haftalığım iki gündür aşırı karın ağrım ve şişlik vardı patayacak gibi tuvalete çıktığım halde korktum bugün de kontrolüm vardı sağlık ocağı rahim büyüdüğü için dedi doktorum da bağırsaklarla ilgilidir dedi ilaç verdi
Avgulsah59 Cansel129 bana da doktorum 3 hafta önce o bahsettiğiniz ilacı ve fitili vermişti ama idrarda yanmam yok sadece karnımda bastırdığımda oluşan bir ağrı. Ama yine de doktoruma gidip tahlil yaptırmak en doğrusu ☺️
SeherS Avgulsah59 ben 13 haftalık hamileyim, ve ilk günden beri şiddetli olan karın kasık agrısı, sanki üşütmüş gibi regl agrısı gibi daha yeni azaldı, tamamıyle gitmedi azaldı , ve normalmiş bazı kişilerde dogurana kadar devam ediyormuş ,