ecemeric Kızlar merhabalar 🙋 haftaya doktor kontrolümüz var. Kontrol günü 36 hafta 2 günlük olmuş oluyoruz. Sizce artık doktor net bir gün verir mi doğum için yoksa erken mi? Sağlık problemlerimden ötürü sezaryen olacağım Allah nasip ederse.
Serpil-3 ecemeric benim doktorum hep 35. Haftada konuşuruz dedi ve randevuya gittiğimde 35+4olacak inşallah o gün bize gün verecek zaten sezaryen de 40. haftayı beklemiyorlar 38-39gibi alır en geç
Damlladamlla ecemeric bebeğin kilosuna gelişimine göre karar verir canım doktor eğer sezeryan istiyorsan 38 den sonra bebeğin gelişimi iyiyse doğabilir doktorunla görüş
Sariovahande ecemeric Doktora bağlı bazı doktorlar 39 dan önce alma taraftarı değiller daha önce konuştunuz mu hiç doktorunuzla?
ecemeric Sariovahande yok hayır bu kontrol için konuşuruz demiştik doktorumla. Bakalım gittiğimde konuşacağım
rukiyeeefeee ilk bebeğin oldupu iöin 40. haftayı bekleyenilşr öncesinde sezaryen olmuş olsaydınoz normal olmadın diye daha erken alabiliyolar
ulviyedemirbas2 ecemeric normal doğumda belli olmuyor ne zaman geliceyı bebeğin ama sezeryan da doktor gun verıyor bizim bu gun 38+3 sezeryan olacak bu gun inşallah 🥰
Fridasrose ecemeric 38de çatı muayenesine gircem doktor ona göre karar vericez dedi ilk gebelik olduğu için
EceveDenizinAnnesi ecemeric Benim 36. Haftada gün verdi doktorum. Normalde sancıyı bekleyip kendi akışında ilerlerken sezeryana alabiliriz ama sizin durumunuz için 38 de planlayalım dedi. 5 gün sonra 38+2 de doğumum olacak inşallah 🌸
Tuuanammm ecemeric benım ıkıncı oldugu ıcın zorunlu sezeryan dun anestezı onayı aldım bugun sezeryan gunu belırlencek. Tam 35 haftadayım
archmom ecemeric benimde zorunlu sezeryan canım . 37-38. Haftalarda alırız demişti doktorum . Günü de 35. Haftadaki gelişime göre karar verelim dedi . Haftaya salı kontrolüm var o zaman gün alacagız 🙏🏻🥰