Aynuromerbyr12 Canım anneler ben 65bucuk la hamile kaldım 13 haftamızdayız 1 buçuk kilo tek almışım acaba normal mi benim gibi olan varmı acaba yeterince beslenmiyormuyum
Srpl07 Aynuromerbyr12 5. Aydan sonra gör sen. Bende 5. Aya kadar sadece 2 kilo almıştım seviniyordum şimdi bir ayda 2 kilo alıyorum
ilkannelikkk Aynuromerbyr12 ilk dört ay nerdeyse kilo almadım sayılır sonra ikişer üçer kilo yani üzülmeyin 😅
karanfilll Aynuromerbyr12 gayet normal dert etmeyin. Önemli olan bebeğin kilosunun yerinde olması sağlıklı olması.
ozg01 Aynuromerbyr12 sonradan bir anda alınıyor keske almasaydım diyorsun 😂 5. Ayda almaya başladım 10 kilo aldım 6. Aydayım
umyahsen ilkannelikkk hem kaçar kaçar kilolar😅😅 üçü beşi kalmadı 😅 31haftalıkken 11kilo almıştım 5.aya kadar 3 kilo almıştım 😅sonra üçer beşer 😅
Morvy Aynuromerbyr12 ben 20+6 haftalığım bende hiç kilo almadım sıkıntı yapma bebekler öylede böylede senden besleniyor
Srpl07 Nundiyebiri 30. Haftamız bu zamana kadr gayet sıkıntısız normal geçiyo hamileliğim diyordum ki WELCOME TO HAMİLELİK 😁 gece uykusuzluk başladı sabh kalkıyorum eller ayaklar şiş. Ellerde uyuşma ! gün içinde bazen karın ağrısı, bel ağrısı fena akıntı enfeksiyon bi yandan ☺️ 30 haftadan itibaren başlıyor zorluklar demekki sağlık olsun bebişlere bişey olmasın 😊
merviskoooo Aynuromerbyr12 ilk 3 ay kilo almamak normal olan zaten diye biliyorum en fazla iki kilo ikinci trimester de 4-5 kilo üçüncü trimesterda da bi 5-6 almak ideal, bebeğin kilo alımı ilk zamanlar çok olmuyor gelen kilolar kendine olur
Babyhappy58 Srpl07 bende 32 olacam 😀😀 30 ken 3 hafta sonra gel dedi de çok sıkıldım gidip gelmekten 😀😀 söylediklerim az kalmış diyorlar da bitmiyooo çok sıkıldım artık kızımı kucağıma almak istiyorum
Nundiyebiri Srpl07 valla kilo almadım daha ama ben kilolu gebe kaldım doktor Max 5 kilo alabilirsin dedi henüz hamile gibi değilim sadece sol a yatıyorum eşimde arkadan sarılıyor sabaha kadar sol çürüyor 😆😆 adamı itiyorum sümüklü böcek gibi geri geliyor 24+3 haftalıgım bu arada
GlsmPlt Srpl07 magnezyum kullanıyor musunuz ağrılar için birebir, enfeksiyon icin bol su öneririm ve idrar kültüründe bi sıkıntı yoksa doktorunuzla görüşün üroday şase kullanabilirsiniz rahatlatır, diğer türlü hafif yürüyüşler yapın derim naçizane 😊
Mimhb Aynuromerbyr12 daha erken canım kilo için. Doktorlar hep ilk 3-4 ay almayın fazla kilonuz varsa verin diyor.