lavininannesii İyi geceler annecikler🌸 benim 25 eylül yazıyo doğum tarihim ama bu zamana kadar hep unuttum doktora sormayı 🙄gerçeğe uyuyo mu genel olarak bilginiz var mı
3MelekAnnesi3 lavininannesii 40.haftan dolmus oluyor tarihe göre tabi bebek ne zaman gelmek isterse öncesi ve sonrası da olur sizde googleden bakabilirsiniz 40 hafta hangi güne denk geliyor
lavininannesii Glbnpk ben daha hiç doktora sormadım hep sorcam diyorum unutuyorum o yüzden merak ettim😂
Glbnpk lavininannesii ultrasona girilen son adet tarihi ile buraya girdiğiniz son adet tarihi aynı ise verdiği tarih aynıdır tam 40 haftaya denk geliyor.
itssena lavininannesii tarih aynı mesela ben de Eylül sonu yazıyor uygulamada doktorum da Eylül sonu gibi dedi.
lavininannesii Suheyla06 157 gün sonra diyo oraya göre 25 eylüle denk geliyo . Başka bi uygulama daha kullanıyorum orda direkt tahmini doğum zamanı 25 eylül yazıyo
lavininannesii Glbnpk zaten uygulama 40 haftayı hesaplıyo ama işte her gebelik aynı olmuyo genel olarak doktorun söylediği tarih tutan tutmayan var mı onu merak ettim
Glbnpk lavininannesii bebeklerin yalnızca yüzde 5i beklenen tarihte doğar. O sebeple erken veya geç doğması daha yüksek ihtimal ☺️
Glbnpk lavininannesii ben de dua ediyorum inşallah o yüzde 5e girerim diye. Çünkü nasıl denk geldiyse benim doğum günüme denk geliyor bebeğin doğum tarihi. 🙈🥰
lavininannesii Glbnpk yaaa ne kadar güzel bi tesadüf🥰🥰inşallah sağlıkla dilediğiniz tarihte gelir bebeğin🙏🏻