karasevdam28 Öyle nasıl oluyor ki ? Yanı belli olmuyor ki resımler de bende çok baktım arkadaşımda baktı şimdi mecbur 26 sını bekliyoruz ? Sizce ne olabilir ki bana ilk erkek geldi şimdi ise kız gibi geliyor 😂 gostermeyınce kıza donduk
karasevdam28 BebegimMom kesın birşey demiyor doktor kimi çok erken öğreniyor kimi de geç hayırlısı artik sağliklı olsunlar da yeter
mavisevdasi karasevdam28 nasıl canım saklıyo mu bebiş valla benimki hiç saklamadığı halde 12 de erkek 17 de ve 19 da kız olduğunu öğrendik 😂
karasevdam28 mavisevdasi aynen vallaha saklıyor bi baktı kordon vardi bacağının arasında sonra da yüz üsttü yatıyordu doktor git yürü biraz hareket et dedi yine gittim yine göstermedi anlamadim vallaha , inşallah şimdi 26 sinda öğrenirix Allah’ın izniyle 😂
mavisevdasi karasevdam28 canım benim yaa utangaç bebiş 😂😍 hayırlısı sağlıklısıyla gönlündeki olur inşallah 😂❣️
Remziye_2121 karasevdam28 ben dün doktoruma sordum bana dedi 1 hafta 10 gün sonra öğrenebilirsin net bir şekilde
mavisevdasi aysenunur ortada çıkıntı var sankii benim bebiş de yoktu ultrason da baktığımızda valla bana öyle geliyo inşallah gönlüne göre olur 😍
aysenunur mavisevdasi amin inş canım hepimizin doktorda erkek dedi ama ben pipiyi göremiyorum 🤣yanılmış olabilirmi diyorum çok görüyoruz cünkü değişen
mavisevdasi aysenunur valla sen yine de bekle balım benim doktor 12 haftalıkken pipi görmüştü ama nerde gördü nasıl gördüyse bebek kız çıktı 😂😂😂
Aylinizm karasevdam28 12. Haftada tahminde bulunmuştu doktor kız demişti ama tam kesin olarak 18. Haftada öğrendik doğru tahminde bulunmuş 😍
karasevdam28 Ebrucolak41 bende 26 sinda 18 haftalik olucam bakalım bize ne diyecek 😂 kimlerin kız kimlerin oğlu oluyor 😂
aysenunur mavisevdasi aynen🤣kızımda demişdiler yüzde yüz erkek pipi var annesi diye 🤣🤣😶bu sefer özel dediği için ihtimal düşük veriyorum ama alıştırmıyorumda kendimi😶
Kefeli61 karasevdam28 biz 13 haftalıkken gittik bir hafta önde görünüyordu ve çok emin olamayıp erkek olduğunu söyledi yani 💯 de 💯 demiyorum dedi bakalım hayırlısı Ramazan’dan sonra daha net belli olur inşallah