yediekim Beyazmelekkk kesinlikle ise yariyor. Tüylerin daha kalin oldugu bölgelerde daha fazla uygulamak gerekiyor, diger bölgelerde hic cikmiyor. Tüylerin koyu cildin beyaz ise daha güzel sonuc alirsin.
elisa123 Aleynakeles61 Hamile kaldıgımizda nasıl adet görmüyorsak tüylenmede dursa cok iyi olurdu yaa🙂🙂
Nuray1 Valla ben 38. Haftada kuaföre ağdaya gittim şimdi 39+3 düm beni idare etti tabi canım yandı ama bayağı temiz kaldım normal doğum olduğu için ne zaman olacak bilemiyorum her an temiz olmak gerek ağda bana iyi geldi. Ama çoğu kuaför yapmıyor.
Sblatc Aleynakeles61 ben instagram dan bi sayfadan doğal tüy azaltıcı losyon aldım. Hamilelerde kullanabiliyo herkes çok memnun. Ben daha yeni başladım sayılır
Bahark27 Giba Bende epilasyon aleti kullanıyorum siz hangi marka ui kullanıyorsunuz acitiyo mu ben Braun kullanıyorum biraz acitiyo
Nhlnrs Aleynakeles61 hamile kalmadan önce lazer gittim baya azaldı şimdi de ayna koyuyorum karşıma özel bölgemi eldivenle alıyorum diğer yerleri epilasyon makinesiyle alıyorum zaten 50 günde 1 anca yapıyorum bugüne kadar hiç jilet tarzı şeyler kullanmadım bu yüzden baya azaldilar
Gglhtrk Sinem12345 Ben dün ilk defa bacaklarımı alayım dedim mafoldum acıdan nasıl dayanıyorsunuz?Benim aşırı hassasiyet olmuş ya
Sinem12345 Gglhtrk ben hiçbir yerime dayanamıyorum kuaföre gidiyorum 3aylık hamileyim dermanım yok yapcak bide cok acıyor özel bölge ve göbeğimi epilatörle alıyorum ağlıya ağlıya yapcak bisey yok 😕
Burcuckmk Aleynakeles61 kesinlikle ağda ayda bir gidiyorum tertemiz 😇 evde uğraşmak cok.zor ve jiletle erken çıkıyor kaşıntı yapıyor Cok
Gglhtrk Sinem12345 yaa ben de 7-8 ay dokunmadım şimdi havalar ısınacak diye bacaklarımı alayım dedim yok olmuyor korkuyorum da 36. Haftaya geldik kritik siye bıraktım artık napayım🤭😂
Zhra_cil Sinem12345 hamilelik döneminde suyu fazla tüketmemiz gerekiyormus vücut Susuz kalınca kurur. Ve buda bize daha cok agrı daha cok hassasiyet veriyor.bol bol su için ben öyle yapıyorum birazda olsa agrısı hafiflio bide ağda yaparken Bebek pudrası dökün yapacağınız yere ☺️