Asyamira Nur000 regenesis max kullanıyorum, 67 TL bir sonrakine trendyoldan alicam toplu olarak. 3 paketi 150 ye falan geliyordu sanırım ☺️
-Kbra8- Nur000 13.haftamdan beri regenesis max kullanıyorum içeriği bayağı zengin. Yan etki bulantı koku kusma yapmadı. Bazı vitaminlerde ağza balık tadı geliyormuş öyle bi durum yaşamadım. 67₺ şu an da da 36.haftamdayım 😊
Zeta20 Merhaba 25+4 teyim EFA mom kullanıyorum balık yağı ve bir sürü vitamin var icinde ben çok memnunum fiyatı 100TL sanirim
Mlsa2530 Nur000 ben multivitamini decavit kullanıyorum reçeteye girdiği için fiyatını bilmiyorum ama geçen 60 lısı 15 TL ye falan gelmişti. Balık yağı da sorvagen omega 3 kullanıyorum 60 adeti 100 TLydi.
Nur000 Mlsa2530 decavit kullandım ama hiç memnun kalmadım degerlerim dahada düştü maalesef. Balık yaginizi arastiracagim 🤗
mervenazlis Zehraaa98 ben ocean mummy kullaniyorum ama royal omegayi merak ediyorum, onun harici multivitamin ve mineral olarak ne kullaniyorsunuz?
Elcnbykckr Kızlar bu balık yağı için sorucam balık yağları hep büyük olmak zorunda mı asla büyük ilac içemiyorum