22anne33 Merhaba anneler sizlerde de gece bir anda acıkma hissi oluşuyor mu ? Ya son 1 haftadan beri sürekli acıkma hissi oluşuyor ve gece sürekli bir şeyler yemek zorunda kalıyorum var mı önerinizzzz 🙄
EczSinemltnlk 22anne33 Bulantılarımdan dolayı çok bir şey yiyemiyorum gündüzleri geceleri baskılıyor benimde. Ben çoğunlukla muz ile yeşil elma yiyorum hem bulantıma iyi geliyor hem de tok tutuyor 😊
demetinceyildirim 22anne33 canım ben şoktan grıssuno diye bişey var yulaflı karabugdaylı ondan aldım şuan onu yiyorum minik minik paketler halinde hem doyurucu hem zararsız ☺️
Sem-a 22anne33 ben muz yiyorum genelde gece çok sık uyanıyorum uyandığım da açıkmış hissediyorum ve mideme de iyi geliyor
Baloncuk41 Tatli biseyler yemek istiyorum bende illa ya lokum ya muz tutup ole yemek yemem ama tatli hissimi bastiricak biseyler istiyorum bende stoklarımda tükenmiş bu aksamin atistirmaligi incir olsun bakalım 🌸
Ozge890 22anne33 cok acıkıyorum deli gibi gidip biseyler atistiriyorum hemen yoksa sabah kadar gözüme uyku girmiyor bana kalsa mutfaktan hic çıkasım gelmiyor🥺😁