iremyasar Zeynep kamilde ikili tarama testi yaptıran anneler var mı acaba nasıl yapıyorlar kimisi sadece kan alıyorlar ölçüm yapmıyorlar demişler de saçma buldum ölçüm olmadan kan tahlili yapılmasının bi anlamı yok fikri olan yardımcı olabilir mi?
smylmz iremyasar yarım saati geçmez bebeğe ultrasondan baktılar ense ölçümü oluyor bizimki pek göstermedi kendini biraz uğraştılar. Sonra da kan verdim. 2-3 hafta sonra sonuçlar çıkar demişlerdi e nabız dan kontrol ettim 2 gün sonra sonuçlar çıkmıştı. Bir de Doktorun odasına gitmeden WC gidin yazıyordu kapıda :)
Sinemacr58 Merhaba ben yaptırdım gayet iilgili davrandılar. İlk önce 20 dakikaka falan bebek haraketlerine falan bakıldı organlarına falan sonra kan verdim bence tercih edilebilir bi hastane
iremyasar Azramina21 mhrsden hastane olarak zeynep kamili seçtim kategori kadın doğum semt olarak fark etmez derseniz orda birden fazla kategori çıkacaktır önünüze ordan 11-14 hafta ikili test olarak randevu oluşturabilirsiniz, bende o şekilde aldım.
iremyasar Aytn_123 ben sadece ikili test yaptırdım orda onun dışında oraya gitmiyorum ama testte gayet memnun kaldım
iremyasar Aytn_123 tamam da ikili testi zaten perinatoloji yapmıyor ki normalde özelde bir doktora gitseydiniz de kendi doktorunuz ölçüm yapacaktı ve kan verecektiniz