Busra3509 bende bekarken vardı yani hamilelik gerekmiyo olması için. Yeşil yeşil gelir bazen sanki peynir gibi beyaz pelteli gibi kokusu olur ilişki bile yaşayamazsın zaten içeri kısmı matlaştırıyor yanma ağrı acı yapıyor bide eşim bile rahatsız oluyordu yani ne yapsam geçmiyor hap fitil krem ne varsa. Araştırmalarım sonunda candida diye bir mantarın sebep olabilecğini düşündüm. Ona uygun beslendim. Öncelikle her türlü ekmek, şekerli abur cubur gıdalar, paketli olan hazır şeyler tamamen kesin. Çayı bile şekersiz içtim ağzıma gram şeker sürmedim şeker besliyor bu mantarı çünkü. Sonra tamamen doğal beslendim ev yapımı sirkeli su içtim. Ev yapımı turşu ve yoğurt. Günde bir kase mutlaka yedim. Enjektörle sirkeli su çekip içeri saldım artık kafayı yemek üzereydim. Sirkeli su her wc sonrası mutlaka taharetlenirdim. Ve ne oldu biliyormusunuz. 2 sene geçmeyen o akıntılar kaşıntılar kokular kesildi gitti. Ve hepde aşırı dikkat etmemekle birlikte hala iradeli yerim. Bir daha da olmadım. Allahım kimseye vermesin ben artık ağlıyordum krizlere girip bazen öyle oluyorduki oram şişiyo kaşınıyo yürüyemiyordum bile kocaman şişiyordu. Sonra özel bi klinikte prof muayene oldum. Bana HPV olabileceğimi söyledi. Çünkü o virüsde böyle şeylere sebep olabiliyormuş. Kültür alındı biyopsi için parça alındı. Ne yazıkki hpv pozitif çıktım. Bilmediğimiz bi virüs, vajinada siğil ben kaşıntı ve erken rahim kanserine sebep olabiliyor. Özel bir aşısı var 3 doz belli aralıklarla. Koruyuculuğu %50 genelde ilişkiye hiç girmemiş çocuklara yapılıyor ki hem erkeği hem kızı korusun. Doğumdan sonra mutlaka muayenelerinizi geciktirmeyin Hpv testi içinde biyopsi verin. En azından pozitifseniz yıllık muayenelerinizi geciktirmeden yaptırırsınız erken teşhis önemli. Ama bizi hastalandıranda iyileştirendr yediklerimiz içtiklerimiz. İlaçların faydası anlık gerçekten. İntnde hem candida mantarını hemde hpv yi araştırın.