Acemi_anne04 Kızlar ben 35+1 haftalık hamileyim dün bi anda ayaklarım çok şişti geçer dedim ama bir türlü geçmiyor aranızda yaşayanlarınız varmı bide çok fazla agrı oluyor ayaklarımda pazartesi günü doktor kontrolum var bana yardımcı olurmusunuz
depsizoo Acemi_anne04 ödemdir o bol bol su iç olabildiğince ayaklarını uzat ama yüksekte tut ayağını soğuk suyada koyabilirsin
Poyaso Acemi_anne04 Ne kadar dikkat edersen et canım tuzu baharatı herşeyi kesmistim zamanında yine de bi azalma olmamıştı günün yarısını uzanarak geçirmistim yeri gelmişti hep yürüyüş yapmıştım ama yok o elller ayaklar hep şişti 😁
depsizoo Acemi_anne04 Hamilelikten çocuk ta varya ayaklara yük yapıyo ondan bide sürekli ayakta sabit dikiliyosan ondan da olabilir daha fazla ödem oluşmaması için çabala ödem olur illaki çocuk kiloluysa bide
Acemi_anne04 Poyaso valla bende anlamadım ayaklarım evrim geçirdi bi anda yanma ve agrıda olunca korktum
Acemi_anne04 depsizoo 34+2 haftalıkken doktorum 2 buçuk kilo demişti normal mi acaba haftasına göre 1 hafta önde diyordu gelişimi doktorum ondan olur mu
Poyaso Acemi_anne04 Ben yaşadım doktorumu da danismistim gayet normal seni yormucak şekilde yürüyüşler yap demişti ama sen yine de kontrolunde doktoruna danış ki aklında şüphe kalmasın Bu arada bende bisey danışayım belki yasayaninz vardır ikinci gebeligim şu an ilk oğlumda hiç böyle bir ağrı yasamamistim 15 haftalık hamileyim şu an az bi iş yapınca kalça ve kalçanın üstüne sanki bıçak saplanirmiscasina bi ağrı giriyor kendimi fazla yordugumdanmi yoksa bu haftalarda normal bi agrimi bu
depsizoo Acemi_anne04 yok canım gelişimiyle alakası yok hamilelerin çoğunda %80-90onda olan bişey istediğin kadar dikkat et ödem oluyo ama aşırı derecede olmamasını sağlaman için öneri verdim onları yapabilirsin ilerlememesi için ilerlerse varize kadar gidebiliyo Allah korusun
Acemi_anne04 Poyaso çok sagol canım doktoruma sorucam inşallah pazartesi günü 😊Bu arada çok fazla yormayın kendinizi bendede oluyordu iş yaparken eğilip kalkıyordum sonrası çok kötü oluyor uzun bi süre agrıyor bol bol dinlen canım agır işler yapmamaya çalış🌸
Poyaso Acemi_anne04 O dediğin fazla mümkün olmuyor😊 oğlum şu an 3 yaşını geçiyor fazla harketliyiz onun peşinde kos ev iş yemek derken mecbur kosturuyorum ama günlük yaşamaya başlayınca bu ağrıları bende sizin gibi istemsiz bi şüphe duydum acikcasi😁
Acemi_anne04 Poyaso doktor randevunuzda söyleyin belki magnezyum ve kalsiyum hapı verir agrılarınızı hafifletir ben kullanıyorum hafifletiyor
Poyaso Acemi_anne04 Sagolun güzel düşünceniz için Allahım hepimizin yardımcısı olsun sağolsun eşim fazlasıyla yardım eder ama bende de bi huy vardır bi işi ben yapmazsam içime sinmez 😁