Nergsozdemr Kız doğum yapan anneler genel olarak hangi haftada geldi bebekler?kızlar erken geliyo diyolar doğrumu?
Pemberuyam_ Nergsozdemr Bende kız bebek bekliyorum bugün 38 haftalık olduk. Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Artık çok sabırsızlanıyorum
metehaninannesiii Nergsozdemr kisiden kisiye bebege göre değişiyor bence bi yengem erken oldu diğer yengem geç yaptı
Kenzimahfi Nergsozdemr Ben 41. Haftada doğum yaptım. Bence bunun kızı erkeği yok. Sağlıkla gelsinler inşallah
Aframmm Erken doğuyor dedikleri yalan inanmayın kızlar ben kızımı 40+3 te doğurdum 3 gün yalancı sancıdan sonra sezeryan oldum sezeryan olmasam hala da uzardı bu süre
yagmurr54 İlk kızımı 38+3te kucağıma aldım. Şuan an itibari ile 38+3teyim ama tık yok 😊 bebekten bebeğe ve hamilelikten hamileliğe değişir bu durum 😊 sabırsızlıktan ölüyorum ama sağlıkla gelsin diyip beklemekten başka çare yok 😂
Evinongann Ben 39+2yim sancılarım öğlenden beri var bu hafta ici bekliyorum gelir büyük ihtimal, sabah doktora gideceğim bakalım ne diyecekler